NE TETOVIRA SE KLJUČ ZBOG “OČUHA!” Ćerka Ane Ćurčić krije mračnu tajnu, isplivali šok detalji o njenom odnosu sa Zvezdanom!

Tokom sinoćnje emisiji “Zadruga – Narod pita” otkrivene su mnoge mračne tajne zadrugara, a gledateljka iz Leskovca objelodanila je detalje o životu Ane Ćurčić, koja se, kako ona tvrdi, potpuno lažno predstavila publici.

Naime, gledateljka je bila upućena u Anin život sa Zvezdanom Slavnićem, pa je javno postavila Ćurčićevoj određena pitanja, koja su se čak ticala i njene djece, odnosno kćerke, koja je tetovirala Slavnića:

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

– Ana je davala novac na kamatu, Ivan je sve istinu rekao. Drugovi koji idu u kladionicu su je viđali, po tri ili četiri muškaraca je bilo, radili su zajedno ili kako se kaže, a posle su davali novac kamatašima. Zvezdan je njoj samo bio telohranitelj, džoistik je bio Ana i samo je određivala. Ona je prodala Zvezdanov stan, kome je dala trećinu novca? Kamatašu, kad su držali kafu. Zvezdanova majka je dala njoj jedan deo novca, jedan su vratili ljudima za hipoteku. Zvezdan je uradio sve ružno sa pečenjem, to ne opravdavam, žena sam. Njega je žena dovodila do ludila koje je nezdravo. Ćerka tetovirala ključ i Zvezdan, da li je to normalno? Što nije maćehu istetovirala koja je sedela i čuvala je dok je ova bila sa Zvezdanom? Očuha da tetovira? Ne znam da li to baš tako se tetovira – rekla je gledateljka iz Leskovca.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

U video – prilogu pogledajte detaljnije.