NAKON PREKIDA PRIJATELJSTVA SA ANOM, KUMA MILENA POVUKLA ŠOK POTEZ! Kačavenda se javno ZAHVALILA Zvezdanu, evo šta ju je KUPILO

Najpoznatija kuma u Srbiji Milena Kačavenda i bivša zadrugarka Ana Ćurčić nakon završetka rijalitija izvukle su ratne sjekire, umjesto čaša za slavlje.

Naime, o njihovom prijateljstvu pričalo se mnogo, a Milenine izjave komentarisale su se danima, međutim po izlasku, Ana je demantovala kumu, nakon čega je uslijedio rat.

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić

Milena se sada javno zahvalila Zvezdanu, te istakla da je on nju više ispoštovao nego Ana, koja joj nije rekla ni hvala.

– Da li je Milena pretjerala sa svojim izjavama? Jeste, Milena je bila ostrašćena i pretjerala je. Ja kažem Milena jeste bila ostrašćena u odbrani svoje drugarice u želji da se za vijek i vijekova riješi zlostavljača. Mogu da kažem da sam najviše pretjerala u njenoj odbrani, najviše sam pretjerala u ratu sa porodicom Slavnić jer sam ih vrijeđala nemilice. Moram danas da priznam da me je Zvezdan Slavnić više ispoštovao nego Ana Ćurčić. Više puta sam navela da mi Zvezdan Slavnić nikada u životu meni nije uputio ružnu riječ, niti je u životu meni nešto ružno uradio – rekla je Milena, a zatim dodala:

Milena Kačavenda, Zvezdan Jovanović

– Kada su ga pitali: “Ko je ta Milena Kačavenda i zašto vas toliko napada”, on je jednu stvar izgovorio, a to je: “Zaista ne znam, ja sam samo bio tu da joj pomognem kada joj je muž bio na koledžu”. To je sve što je Zvezdan Slavnić nakon svoje diskvalifikacije do dana današnjeg za mene rekao i na tome moram da mu se zahvalim. Nije ulazio u dublje i ružne priče, a potpuno svjestan da jedni razlog što sam ga napala svim silama i svim raspoloživim sredstvima, a to je jezik i njegovu porodicu koja po mom mišljenju nije smjela nikada da kaže ružnu riječ za Anu, je samo bilo zbog Ane. Ja sa tim čovjekom kao Milena Kačavenda, lično i personalno, nikada ružnu riječ nisam razmijenila. Od Aninog izlaska nisam dobila nijedno hvala, a nisam ga iskreno ni očekivala – rekla je Milena.

Alo