Nakon informacije da se Bebi Dol hrani u narodnoj kuhinji Željko Mitrović ju je ZAPOSLIO: Evo šta će raditi

Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink”, kaže da je zaposlio Draganu Šarić, poznatiju kao Bebi Dol, kao ličnog savjetnika.

Mitrović je, kako prenose mediji, prije nekoliko dana ponudio posao poznatoj srpskoj pjevačici.

– Biće moj lični savjetnik. Savjetnik za lijepo vrijeme – rekao je Željko Mitrović.

Frizer Zoran Ćumura, najbolji prijatelj Bebi Dol, kaže da mu se prijateljica nije povjerila o ovome.

– Iskreno, ne znam za to. Znam da su prije dvije godine bili u nekim pregovorima oko rijalitija, ali ona nije ušla – kratko je poručio.

Bebi Dol je osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka bila jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, dok je posljednje dvije decenije potpuno zapostavila karijeru.

Pričalo se da će učestvovati u “Zadruzi 6”, međutim, to se nije dogodilo. Pjevačica je, kako je pisao “Kurir”, nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u srpskoj prijestolnici, što je potvrdio volonter koji je tu zaposlen. On je istakao da ju je vidio više puta kako uzima obrok, a da je dosta smršala i da jedva stoji na nogama.

Pjevačicini prijatelji, s druge strane, ne znaju ništa o njoj već neko vrijeme.

– Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razboljela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve riješiti i da će ona opet biti ona stara Bebi – ispričao je sagovornik za pomenut medij.

(Telegraf)