“MOJ MUŽIĆ”, ANA KORAĆ KONAČNO OBJAVILA PORODIČNU FOTOGRAFIJU: Topi se u suprugovom zagrljaju (FOTO)

Bivša zadrugaka Ana Korać proslavila je svoj 29. rođendan i tom prilikom napravila gala žurku.

Ani je njen partner, kojeg krije od očiju javnosti, priredio iznenađenje za pamćenje, pa je u tajnosti angažovao pjevačicu Jelenu Rozgu, da Koraćevoj uljepša zabavu.

Koraćeva je na svom Instagramu dijelila fotografije i video snimke sa svojim najmilijima od prethodne noći, a tu su se našle i porodične fotografije. Naime, ona je pozirala sa svojim izabranikom, kojem je prekrila lice srcima, a na kojoj se vidi kako je grli, dok ona ne skida osmijeh sa lica.

Zatim je objavila na storiju i fotografiju sa njihovim sinom, a zatim i njhove ruke kako se drže.

Ono što je privuklo veliku pažnju njenih pratioca je nastpis koji se vidi u pozadini: “Sretna porodica je raj pre raja”.

Inače, Ana je za ovu priliku odabrala elegantno bijelo odijelo, dok je ispod imala crni korset koji je istakao njene bujne grudi.

Nekadašnja učesnica rijalitija je nedavno govorila o majčinstvu i istakla koliko je ispunjena otkako je dobila dijete.

– Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osjećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumijem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lijepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet – rekla je Ana za “Republiku”.