Mnogi se pitaju zašto se nova sezona Zadruge zove “Elita”: Voditeljka rijalitija otkrila PRAVI RAZLOG

Baš sve će biti elitno

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, objavio je da će se emitovati sedma sezona rijalitija “Zadruga”, koja će nositi naziv “Elita”.

Nova sezona startovaće u septembru i okupiće samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 eura za pobjednika, i po 50.000 eura za drugo, treće i četvrto mjesto.

Kako se spekuliše, u “Elitu” će ući istaknuti igrači “Zadruge”, “Farme”, “Parova”, “Dvora” i “Velikog brata”, a neka imena koja se već ističu su pobjednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović.

Jedna od voditeljki “Zadruge”, Ivana Šopić, oglasila se o novom projektu i otkrila zašto nosi naziv “Elita”.

– Mogu da primijetim da je interesovanje za “Zadrugu 7” veće nego bilo koje interesovanje za prethodne “Zadruge”. Gledaoci postavljaju puno pitanja, da li “Zadruga 7” nosi naziv “Elita” zbog možda elitnog ambijenta koji će biti u prostorijama u Šimanovcima ili zbog elitnih učesnika ili će “Zadruga” sama po sebi biti elitna jer će u njoj učestvovati najbolji igrači koji su obilježili “Zadruge”. Čelnici televizije Pink spremaju jedan spektakl, koji će bez teksta da ostavi i nas, koji smo na sve spremni i koji očekujemo bukvalno sve. Koliko mogu da namirišem ovo je nešto što će nikog neće ostaviti ravnodušnim i mislim da niko od nas nije spreman na ono što nas čeka, a u tome je i čar – rekla je Ivana, pa dodala:

– Od “Zadruge 7 – Elita” očekujem da tamo elitno bude sve i mislim da je ovo ono što je trebalo gledaocima. Ljudi koji rade na projektu osluškuju želje gledalaca i mislim da će dobiti baš ono što žele, čak i preko toga. Vrlo sam uzbuđena i mislim da je ovo spektakl koji nikad nije nigdje zabilježen i drago mi je što ću biti dio njega. Mislim da niko nije spreman na ono što nas čeka! Elita će da pokori sve pred sobom i izdominira u svom, elitnom stilu – rekla je Šopićeva za Srbija Danas.

(Telegraf.rs)