MJESEC DANA PROLAZIO KROZ AGONIJU ZBOG BOLESTI: Saša Kovačević 2 puta hitno hospitalizovan, a ovo je GLAVNI razlog

Saša Kovačević mjesec dana je prolazio kroz agoniju zbog bolesti koja ga je snašla.

Tim povodom, pjevač se oglasio na Instagramu i otkrio da se konačno bolje osjeća.

– Dragi moji, nakon gotovo mjesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Prije svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pjesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo – rekao je Saša u snimku koji je podijelio.

Kako domaći mediji prenose, Saša je “zakačio” virus zbog kojeg je čak dva puta bio hospitalizovan.

– Nije istina ovo što se piše i nagađa o njegovom stanju, da navodno ne vodi računa o sebi, da preteruje sa korigovanom ishranom i slično. To su gluposti. Saša je “pokupio” virus koji se na njega baš teško odrazio – priča izvor blizak pop zvezdi.

– Imao je lošu krvnu sliku zbog čega su se ljekari zabrinuli i odlučili su da ga ostave na daljim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok. Dva puta je zbog toga bio primljen u bolnicu, više od 10 dana bio je na intenzivnoj njezi. Kada se krvna slika poboljšala pušten je na kućno liječenje. Sada su svi rezultati u redu – rečeno je i zvanično iz Sašinog PR tima.

Saša je sada dobro, čemu svjedoči i činjenica da je otputovao van zemlje kako bi snimao nove spotove.

– Taj snimak koji je objavio je iz Bakua. Saša je sa timom otputovao u Azerbejdžan, gdje radi na novim projektima. Uskoro će publiku obradovati novim, sjajnim stvarima, kao i uvijek – zaključio je izvor.

Kurir.rs/Telegraf