MILICA MITROVIĆ OBJAVILA: Anđela i Zvezdan ipak ponovo na “Pinku”! Sve im je oprošteno?

Super finale šeste sezone “Zadruge” se definitivno približilo, a kako je najavljeno od čelnika Pink televizije, ko će odnijeti pobjedu nakon višemjesečne borbe pred kamerama, saznaćemo u četvrtak 8. juna sa početkom u 21 čas.

Velika šefica na svom Instagram profilu objavila je kratak video u kojem su sažeti najemotivniji momenti iz cijele šeste sezone i time još jednom najavila veliki kraj rijalitija.

Ono što su svi odmah primijetili, jeste to da snimak vrvi od kadrova Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koji su diskvalifikovani zbog nasilnog ponašanja samo 12 dana prije finala.

Iako su se definitivno izdvojili kao najpopularniji par u ovoj sezoni, mnoge je iznenadilo što snimak vrvi od kadrova Zvezdana i Anđele budući da su prekršili svoje ugovore i na taj način prekinuli učešće u ovom formatu.

“Je l’ ovo znači da će Anđa i Zveki prisustvovati finalu?”, “Anđela i Zvezdan su mjesecima nosili rijaliti na svojim leđima, drago mi je što ih u montaži nisu isijekli”, “Zvezdan i Anđela su pobjednici u ljubavi, briga njih za Zadrugu”, samo su neki od komentara koji se mogu naći na mrežama.

U većini slučajeva diskvalifikovani takmičari nemaju tu mogućnost da se pojave na velikom finalu, a o “crnoj listi” zadrugara je pred našim kamerama govorila i voditeljica ružičastog jata, Ana Radulović, o čemu više možete saznati OVDE.

Da li će Željko i Milica Mitrović ovog puta napraviti presedan i ugostiti diskvalifikovane Zvezdana i Anđelu, ostaje da sačekamo četvrtak i vidimo.