MAJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA U SUZAMA: Biljana plače kao kiša zbog porodične kuće – Evo šta se dešava u Veterniku!

Pobjednik pete sezone “Zadruge”, Dejan Dragojević, nakon što se rijaliti završio, vratio se u rodni Veternik i trenutno živi u porodičnoj kući sa majkom Biljanom, bratom Davidom i bakom Rozalijom za koju je posebno vezan.

Dejan Dragojević

Nekoliko puta je istakao da ga rijaliti više ne zanima, a svo svoje vrijeme posvetio je porodici, prijateljima i djevojci Jovani, sa kojom je započeo emotivnu vezu nakon što ga je Aleksandra Nikolić ostavila i u “Zadruzi 6” obnovila vezu sa Filipom Carem.
Dejan gotovo svakodnevno objavljuje sadržaj na svom kanalu na Jutjubu, a posljednji snimak koji je objavio izazvao je mnogo pažnje.

Naime, Dragojević je snimio kako ruši dio porodične kuće u Veterniku, jer su on i njegovi roditelji odlučili da spavaću sobu njegove sestre Suzane pretvore u dnevni boravak, nakon što se ona odselila.

Dejan je učestvovao u rušenju i renoviranju kuće, a radovima se odmah pohvalio svojim pratiocima.

– Ovo je Suzanina soba, ona se udaje za 15 dana, ovo će biti dnevni boravak. Razbijamo unutra, vrata se skidaju, plakar se razbija. Keva mi ne da, kaže to je njen tata kupio prije 75 godina, prva vrata u kući, emotivno vezana, krenula da plače. Kad vidiš kevine suze, teško ti bude – pričao je Dejan.

– Ja tako, na svakih par godina, dođem, slomim i odem – našalio se Dragojević, pa nastavio pokazuje radove.

Dejan Dragojević