“MACA LIZA” PONOVO FRAPIRALA – Ana Ćurčić u programu uživo saznala OVO i zanijemila od šoka! (VIDEO)

Nakon što su sinoć odgledale prilog o zadatku “Maca Liza” u kom je Anđela Đuričić glumila kućnog ljubimca 22 godine starijem Zvezdanu Slavniću, voditeljka Dušica Jakovljević je o ovome u emisiji porazgovarala sa njenom gošćom, Anom Ćurčić.

– Maca Liza je pobjeda, to je jedna velika pobjeda. Ne znam kako bih ti to opisala, ja bih se pokrila sada. Koji zadatak?! To je bio kao zadatak, ali je bilo: “Ja sam smjerna, mirna i poštena”, ali malo sutra – prokomentarisala je Ana.

– Dok si gledala sve ovo kod kuće – počela je Dušica.

– Ja sam imala haos od tih ljudi, ali zadatak je bio šou. Ja sam sa pet drugarica na telefonu bila, mi smo se čudom čudili, pogotovo sa onim džemperićem sa jelkicama. On je odradio taj zadatak za desetku, mazio je, hranio je, pjevao…Mi smo bili prvo šokirani, je l’ realno da čovjek to radi?! On je bio predmet sprdnje zbog toga, to i sada treba da prizna sebi – rekla je Ćurčićeva.

– Uzvratila mu je poslije poljupcima stopala – rekla je Dušica.

– Fetišima raznim. Ja sam to saznala šta sve čovjek voli, ostala sam šokirana…Pričale su mi da čovjek nije normalan, da je prolupao, sjedio je kod kuće toliko, sad je došao tamo i poludio. Mi smo se smijali na sve situacije koje je imao sa macom Lizom. Pitali smo se da li je odlijepio za njom, iako ja nisam vidjela da je toliko odlijepio, ali je očigledno da mu je to jako tada prijalo i da mu je bilo intresantno. Kod njega u životu je sve trenutno. On je mislio da je glavni frajer u “Zadruzi” – rekla je Ana.

– Je l’ si gledala klipove o svemu što je Anđela radila – pitala je Dušica.

– Nisam gledala, to su mi slali. Jedan klip sam vidjela da je mazala nokte, kada je skinuo papuču. Pa šta će, našli se?! – rekla je Ana.

– Za kim je više odlijepio, za Aleks, Anđelom ili Majom – pitala je Dušica.

– Dopada mi se ovo pitanje. Anđela je sve ono što on ne voli, vrlo gorda djevojka. Maja mu odgovara 100 odsto kao energija, da se zeza i šali, ali je Aleksandra kompletno njegov tip djevojke koju bi on dobro ukalupio kako njemu odgovara – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u videu.