“Ma, pustite kumu”, ANA SE UKLJUČILA LAJV VEČERAS: Evo šta je rekla – PUCA PRIJATELJSTVO?

Nije se nadala da je takve stvari iznosila u javnost!

U superfinalnoj večeri u duelu za pobedu, u rijaliti programu “Zadruga”, našle su se Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić. Voditeljka, Dušica Jakovljević, saopštila je da je Aleksandra odnela prvo mjesto, dok je Ana zauzela drugo mjesto.

Odmah nakon izlaska, novinari su obavili intervju sa Anom i saopštili joj da je njena kuma, Milena Kačavenda, bila aktivna na društvenim mrežama i da je bila pristuna u medijima.

Ana se šokirala kada je saznala kakve izjave je davala Milena o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Kada je saznala da je Milena izjavila kako je nakon Zvezdan vezivao za radijator i da je krvavu izvukla iz stana, Ana je odmah demantovala ove izjave.

Ana se sada prvi put nakon izlaska uključila uživo na svom Instagram profilu kako bi se zahvalila svojim fanovima na podršci koju su joj pružali svih ovih mjeseci. Pratioci su joj pisali šta je kuma sve izjavljivala, a ona je ragovala na ove komentare:

– Ma, pustite vi kumu – rekla je Ana.

Potom su neki pratioci pokušali da odbrane Milenu i napisali su Ani da je ona pokušala da je odbrani kako je ona to najbolje umjela u tom trenutku. Ćurčićeva je pročitala taj komentar i rekla: “Naravno“, ne želeći da produbljuje ovu temu.

Ostaje nam da vidimo da li će se strasti stišati i da li će Ana naći razumijevanje za Milenine izjave ili će ipak ovo prijateljstvo pući.