LICITACIJA ZA POSJETU BIJELOJ KUĆI: Željko Mitrović donio zvaničnu odluku – borba za život je najvažnija!

Televizija Pink i produkcija rijaliti formata “Zadruga” na čelu sa vlasnikom Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom Milicom Mitrović, došli su na jednu ideju koja treba da ima pozitivan ishod za sve koji će učestvovati.

Ono što je posebno važno istaći, jeste da se radi o ideji humanitarnog karaktera u kojoj će fanovi pomenutog rijalitija, ali i svi oni koji su zainteresovani, pružiti pomoć za liječenje onima kojima je ta pomoć najpotrebnija, a koji sami ne mogu iz raznih razloga da se izbore za svoju budućnost.

Zadruga 6Foto: instagram printscreen/edportal.rs

– Otvorena licitacija za posetu Beloj kući. Sav novac koji bude prikupljen ide za lečenje Bebe – glasila je poruka objave, koju je podelila Milica Mitrović na svom Instagram profilu.
Mnogi su ovu vijest, što je i logično, dočekali sa ogromnim oduševljenjem i podržali licitaciju, odnosno ovu akciju, jer su svi sada ujedinjeni u pozitivnoj stvari – da pomažu jedni drugima i pošalju poruku, da se samo zajedno držeći, možemo izboriti za bolje sutra.
Ovim je porodica Mitrović poslala snažnu poruku, koja će se dugo pamtiti i nadamo se doprijeti do svih onih do kojih treba, kako bi samo pozitivne stvari krenule da se događaju.