LEPA BRENA HITNO ZAVRŠILA KOD LJEKARA: Primijetila promjenu na koži (FOTO)

Lepa Brena posjetila je jednu ljekarsku ordinaciju zbog promjena na koži.

Uprkos brojnim obavezama, Brena ne zapostavlja svoje zdravlje, pa redovno odlazi na sve kontrole, a trudi se da ličnim primjerom podstakne i one koji je vole i poštuju da slijede njen primjer.

S tim ciljem, na TikToku je objavila kraći video snimak, nastao u ordinaciji jedne poznate doktorke koja se prva obratila:

– Brena je svratila do mene da joj pregledam neki mladež i projmene na koži, jer kad odem kod nje na kafu, ona je zauzeta mojom djecom. Voli ih više od mene. Ovom prilikom želimo da sa vama podelimo njeno iskustvo sa sunčanjem.

– Moja draga Nevenka Dokmanović je jedina žena na svijetu koja je uspela nešto da mi zabrani – nadovezala se Brena i naglasila da joj je poznata doktorka zabranila da sunča lice, što i ona svima savjetuje.

– Zašto? Zato što sunčanjem dobijate rozaceu, dobijate bore, dobijate velike pege koje se teško skidaju, a koža se isušuje. Zahvaljujući Nevenki ja sam uspjela da sačuvam lice od svega toga. Zabrana još važi, a ja bih željela da vas posavjetujem da čuvate i njegujete lice i da slušate savjete moje drage prijateljice. Voli vas vaša Brena.