KUMA ULAZI U ZADRUGU 7, POTPISUJEM: Ana Ćurčić izašla sa novim tvrdnjama, Instagram Kačavende podgrijao sumnje!

Gostujući u emisiji “Narod pita” prije nekoliko dana, drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6” Ana Ćurčić otkrila je da njena drugarica i kuma Milena Kačavenda ulazi u sedmu sezonu ovog rijalitija.

– Nisam se ja odrekla kume. I samo jednu stvar da kažem… Kuma ulazi u “Zadrugu 7”, potpisujem – istakla je Ana prije nekoliko dana.

Naime, Milena Kačavenda se danas usnimila u teretani i pokazala kako vrijedno radi na svom tijelu, a mnogi njeni fanovi smatraju da je već uveliko počela da se priprema za sedmu sezonu “Zadruge”, koja kako je najavljeno počinje u septembru.

Milena Kačavenda
“Ima da gori sve”, “Idemooo, jedva čekamo da uđeš i sve ih postaviš na svoje mjesto”, “Navijam za kumu”, “Kuma je bomba”, “Kuma žena zmaj”, bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Milena Kačavenda u posljednje vrijeme nije u najboljim odnosima sa kumom Anom Ćurčić, a sada se oglasila nakon što su ona i Aca Bulić objelodanili da su ponovo zajedno.

Milena Kačavenda

– Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim smatram da se ovim zakopala do kraja apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do jučer hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osjećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u “kuma budala “par ekselans”. Želim im svu sreću – poručila je Kačavenda.

Blic