KRISTIJAN OBJAVIO DA JE KRISTINA PONOVO TRUDNA, A SADA SE I ONA OGLASILA: Prije 6 mjeseci rodila dječaka, a sada OVO OTKRILA

Kristijan Golubović i Kristina Spalević upoznali su se tokom učešća u rijalitiju Zadruga, kada se dogodila ljubav na prvi pogled, piše Kurir.rs.

Odmah nakon izlaska sa imanja uplovili su u zajednički život u kome su uživali neko vreme dok Kristina nije objavila da je trudna. Nažalost, nemili događaj ni gubitak bebe je prekinuo idiličnu atmosferu, ali ne i zadugo, jer je nekoliko meseci kasnije donijela na svijet malog Konstantina koji joj je zauvijek uljepšao život.

Vijest da je Kristina ponovo trudna nekoliko mjeseci nakon porođaja odjeknula je u javnosti, a Kristijan je potvrdio iste.

Spalevićeva se istim povodom oglasila za Kurir i progovorila o blagoslovenom stanju i priznala da potrebni ljekarski pregledi još uvijek nisu završeni.

– Ne bih trenutno davala nikakve konkretne izjave zbog prethodno lošeg iskustva, premalo perioda koji je prošao i pregleda koji još nisu obavljeni. Kada dođe vrijeme i kada sve završimo, obavijestiću javnost o svemu – rekla je Kristina za Kurir.