KO SU TAKMIČARI “ZADRUGE 7”? Ovih pet takmičara ispunilo uslove da budu dio rijaliti elite: Veliki šef odlučuje

Gledaoce rijaliti sfere je veoma obradovala vest da će se “Zadruga” vratiti na male ekrane. Konzumenti ovog programa koji su plakali, voljeli, saživljavali se sa junacima poznate rijaliti sage, imaće priliku da i dalje podržavaju i gledaju svoje miljenike dok se takmiče u osvojanju prvog mjesta. Vijest je dočekana sa velikim entuzijazmom, posebno jer je postajala bojazan da su Željko Mitrović i Milica Mitrović odustali od autorskog rijalitija, nakon što je šesta sezona završena mjesec dana ranije nego što smo to navikli.

Čelnici televizije Pink i dalje detalje drže u strogoj tajnosti, ali neke osnovne ideje se mogu nazreti na objave vlasnika televizije Pink, ali i iskustva kako je razvoj rijalitija tekao na najgledanijoj ružičastoj televiziji. Nesumnjivo je da bračni par Mitrović uvek zna kako da napravi televizijski program koji, ne samo da iz sezone u sezonu obara sve rekorde gledanosti, nego svojim konceptom, produkcijom i rješenjima ispisuje historiju televizije u regionu. Ne sumnjamo da će to biti i sa novom sezonom. Ali, hajde da pođemo od poznatih činjenica.

Željko Mitrović je na svom tviter nalogu objavio poruku sljedeće sadržine kojom je konačno potvrđeno da će “Zadruga 7” zaživjeti.

– Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslijediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sec, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250 000 eura, što znači da je prva nagrada 100 000 eura a druga, treća i četvrta 50 000 eura! Ime nove sezene projekta biće “ELITA” – stoji u objavi televizijskog maga.

Iz ovoga se jasno vidi da je riječ o nešto drugačijem konceptu koji će se puštati sa 4 minuta “zakašnjenja” u odnosu na realno vrijeme, što će omogućiti da se isključe svi oni uznemirujući elementi protiv kojih se Mitrović uvijek borio. Pod uznemirujućim elementima se prije svega misli na nasilje. Iako je tolerancija prema nasilju i u prethodnim sezonama bila svedena na minimum, zbog emitovanja programa uživo često nije moglo da se izbjegne da scene nasilja dođu do šireg auditorijuma, posebno jer su takav materijal dijelile grupe na društvenim mrežama, ali ne i sama televizija Pink.

Ono što najviše zanima gledaoce jeste ko će biti učesnik nove sezone, odnosno, koga ćemo vidjeti pod imenom elita.

Stoga, izdvajamo 5 takmičara koji su svojim plemenitim ponašanjem ispunili uslove da se smatraju dijelom rijaliti elite.

Nadica Zeljković

Nadica-Zeljković

U takav profil bi se sigurno mogla uklopiti Nadica Zeljković, pobednica “Zadruge 4”. Ona je svojim pristojnim ponašanjem, humorom, vrijednoćom i hrabrošću najbolji primer da nisu bili potrebni skandali kako bi se osvojila pobjednička kruna. Kijinu majku je posebno odlikovala skromnost, te se nikada nije bahatila, a svojim ponašanjem je davala primjer i smirivala druge, agresivnije zadrugare. Stoga, mnogi gledaoci smatraju da bi Nadica bila idealni član rijaliti porodice sedme sezone.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

Poznato je da je mnogo lijepih žena prodefilovalo rijalitijem, ali i to da su mnoge od njih pokazale da ispod savršene fasade lica, čuče prave zveri. Jedan od izuzetaka, koji je osvetlao obraz starleta, je Stanija Dobrojević. Iako je stalno bila pod budnim okom javnosti, Stanija je uspjela da se u rijaliti sferi pokaže kao vrlo vaspitana, rječita i smirena žena čvrstih principa. Pošto ona ima dugi staž u rijalitiju, Stanija je takođe svjesna da ovakav program ne smije da bude statičan, te da će iskusno i na pristojan način umjeti da uzburka strasti u novoj sezoni, kako bi bila što zanimljivija gledaocima.

Marko Marković

Marko Marković

Njen bivši partner Marko Marković isto važi za zgodnog, vaspitanog i dobrog dečka. Iako su mu u šestoj sezoni zamerali da je previše statičan i da se ne uključuje u program, mnogi smatraju da bi ga probudilo učešće sa Stanijom. Oni bi mogli civilizovano da progovore pred milionima o razlozima njihovog raskida i da zajedno sa konceptom emisija probaju da odgovore na pitanje zašto neke ljubavi ne uspiju iako se su svima činile kao idealne.

Aleksa Savić

aleksa-savic

Mnogi gledaoci u grupama su istakli da je i Aleksa Savić takođe pripadao rijaliti eliti i da zaslužuje da se pojavi ponovo u najgledanijem programu televizije Pink. Podsjetimo, Aleksa ni u jednom momentu nije došao u iskušenje da prevari djevojku Minu koja ga je čekala napolju, a celu naciju je oduševio kada je priznao da nimalo ne sumnja u to da je i ona njemu vjerna.

Tanja Jovićević

Tanja-Jovićević

Pošto je Veliki šef najavio da će novi rijaliti biti više igranog tipa, mnogi su to doživjeli da će se nova sezona vratiti na igrane forme koje su bile negovane u rijalitiju Farma i Dvor. Podsjetimo, u njima su takmičari morali da organizuju pozorišne predstave, igrice i snimanje filmova kroz koje su se rijaliti takmičari kreativno izražavali. Stoga bi Tanja Jovićević, pjevačica grupe Oktobar 1864. takođe bila dobar izbor za elitu. Ona je bila pristojna i povučena, ali je u trenucima kada je trebalo da pokaže kreativnost bila jedna od najangažovanijih zadrugarki. To je i jedan od razloga zbog kojih se o njenim nastupima na Zadrugoviziji danima pričalo.

Da li će upravo ovi nabrojani takmičari da budu u sedmoj sezoni rijaitija ili će se pojaviti neki drugi, ostaje nam da vidimo. Ne sumjamo da će Milica i Željko Mitrović da osmisle Zadrugu tako da će da obori sve rekorde gledanosti.