KO JE POBJEDNIK ŠESTE SEZONE ZADRUGE?! Njih troje su glavni favoriti za prvo mjesto, evo o kome se radi!

Posljednju sezonu rijalitija “Zadruga 6” obilježila je prevara Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić. Nakon toga, ulazak njegove bivše Ane Ćurčić zauvijek je promijenio tok rijalitija.

Glavni akteri su postali preko noći “zvezde“ tabloida i dobili ogroman publicitet zbog sramne prevare pred kamerama. Poslije diskvalifikacije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića samo nekoliko dana pred rijaliti, postavilo se logično pitanje: Ko će biti pobjednik? Kako napominje naš izvor, najveće šanse za pobjedu ima Ana Ćurčić.

– Ana je glavni favorit za pobjedu od 70.000 eura. Ako se gleda logika rijalitija, da žrtva najbolje prolazi, Ana onda ubjedljivo ima najviše šanse za prvo mjesto. Prolila je suze, doživjela javnu prevaru i svog sada već bivšeg partnera gledala sa ljubavnicom nekoliko mjeseci u rijalitiju. Nije joj bilo nimalo prijatno, osjećala se poniženo i uniženo od strane Zvezdana Slavnića. Neki čak govore i da je bila hrabra što se uopšte upustila u avanturu zvanu rijaliti – priča izvor za “Super TV“ i dodaje:

– Ivan Marinković takođe ima velike šanse za pobjedu. Ove sezone se pokazao u dobrom svjetlu. Zakopao je ratne sekire sa porodicom Kulić, a i najemotivniji momenat je bio kada se poslije dužeg perioda pomirio sa sinom Željkom. O njihovom susretu u rijalitiju su svi pričali, a mnogi gledaoci su navodili da su se rasplakali zbog emotivnog prizora – poručuje izvor i napominje da veliku šansu ima i Aleksandra Nikolić.

– Postoji mogućnost da dobar plasman ima i Aleksandra Nikolić. Ona je jedan od glavnih favorita u “Zadruzi“. Javno je ostavila Dejana, nije htjela da ga prevari, samim tim je bila iskrena. Narod je to kod nje prepoznao, a iz prethodne sezone ima veliko glasačko tijelo. Njeni fanovi su veoma strastveni i nije im teško da za glasanje ulažu i po 10.000 eura. Ostaje da se sačeka finale koje je za par dana kada će se saznati ko je pobjednik rijalitija – zaključuje dobro obavješten izvor za “Super TV”.