IZBAČEN DAN PRED FINALE! Pročitana odluka o momentalnom napuštanju Zadruge: Završio sa učešćem (VIDEO)

Zadrugari ispadaju jedan po jedan pred super finale Zadruge. Voditelj Darko Tanasijević ušetao je među zadrugare u Belu kuću, kako bi im poslije zvuka gonga koji se začuo, a koji znači da je napravljen prvi presjek za večeras, saopštio kom je publika udijelila najmanje povjerenja i ko će zauzeti 22.mjesto u “Zadruzi 6”.

Napravljen je prvi presjek glasova za ovu noć, znate da od petka gledaoci neprestano glasaju ne bi li sačuvali vas koji vole što duže u ovoj kući. Vrijeme je da saznate ko je od vas u ovom trenutku ugrožen. Publika vas je mjesecima gledala, slušala sve što ste govorili i radili ovdje, kako ste nekada mijenjali stavove, priklanjali se jednim, potom drugim mišljenjima. Znate i sami da se sve to sabira i da se stiče cjelokupni utisak o vama kao učesnicima “Zadruge” i o vama kao ljudima…Prva osoba koja je ugrožena nakon prvog presjeka jeste Zorica Marković – rekao je Darko.

– Vrijeme je da Zorica ne stoji sama, već da joj se neko pridruži. Ovdje nemamo dnevnik, azbučni raspored, već samo presjek stanja glasova. Sabiraju se poruke koje su stigle, za nekog više, nekog manje i u skladu s tim napuštate “Zadrugu”. U ovom trenutku, ugrožena je jedna osoba iz “donjeg doma”. “Donji dom” će ove noći, možda, ostati bez jednog člana. Učesnik “Zadruge” koji je ugrožen u ovom trenutku poslije presjeka glasova je Lepi Mića – rekao je Tanasijević.

– Kao i svake godine, ništa novo, ono što mislim, kažem. Koga volim, volim, koga ne volim, ne volim. Neke stvari se ovde vide, samo pojedinci nemaju snage da se suoče s istinom. Ovdje se sve vidi ko kome sme šta da kaže, ko trpi neke stvari koje nikada ne bi trpio, ko čeka da se završi “Zadruga” da bi razmišljali svojom glavom. Prave se lažna prijateljstva, lažne moralne ikone. Za mene mogu da kažu šta god hoće, ali da mi neko spomene da ne znam gdje mi je sahranjen otac. Da jedna ku**a kaže meni, to su stvari koje prelaze sve moguće granice – rekao je Mića.

– Vrijeme je da izgovorim ime i treće ugrožene osobe. Zorica Marković i Lepi Mića nisu jedini ugroženi finalisti u ovom trenutku. Gledaoci su odlučili da je ugrožen i Petrući – rekao je voditelj.

– Kada je podigao najugroženije zadrugare, Tanasijević je saopštio ko napušta Bijelu kuću i zauzima 22.mjesto u “Zadruzi 6”.

Zorica Marković, Miroslav Pržulj, Marko Petrušević i Jovana Tomić, to su ugroženi zadrugari u ovom trenutku. Prvi finalista koji može da odahne u ovom trenutku jeste Lepi Mića. Moram da kažem da u ovom trenutku osoba koja je bezbjedna i ostaje u ovoj igri jeste Matora. U ovom trenutku, Zadrugu 6 zauvek napušta Petrući – rekao je Darko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.