ISPLIVAO SNIMAK BRUTALNOG NAPADA NA PJEVAČICU! Luna Đogani OŠTRO REAGOVALA, omladini poručila OVO!

Mlada pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica doživjela je neprijatnost sinoć, tokom nastupa na festivalu “Belgrade Music Week”.

Pjevačicu su gađali satom, flašama, ali i granama. Sličnu neprijatnost doživjelo je nekoliko izvođača, a Breskvica se danas oglasila na svom Instagram profilu.

BreskvicaFoto:instagram prinrscreen/Luna Đogani

– Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sad sad legla, zdravstveno stanje mi je katastrofa. Mislim da sam ipak uspela nešto da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali. Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj… Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim. Temperatura ipak preuzima ovde – rekla je Breskvica.

BreskvicaFoto:instagram prinrscreen/Luna Đogani

Jedan influenser je snimak napada na Breskvicu podijelio, a snimak je šokirao Lunu Đogani, pobednicu “Zadruge 2”. Ona ga je podijelila na svom Instagram profilu i osudila omladinu koja je napadala pjevače.