DRASTIČAN KORAK U ŽIVOTU! – Miljana i Bebica donijeli kontroverznu odluku; Niko nije očekivao da će se usuditi

Miljana Kulić, nakon što je izgubila još jednu priliku da pobijedi u nekom rijalitiju, odlučila je da se posveti pjevačkoj karijeri.
Poznato je da Kulićeva i ne umije da pjeva, ali njena harizma, neobično ponašanje i dobro poznata historija, nadoknađuju nedostatak talenta. To sve omogućava da klubovi u kome pjeva budu puni jer narod želi da ih Miksi zabavi.

Ona se osvrnula na zlobne komentare pojedinih koji je nazivaju “cirkuskim medvedom” i istakla da je ponosna na svoj uspjeh koji joj niko ne može osporiti.

Poznata Nišlijka ne želi da se obazire na loše komentare. Ona nastavlja punom parom da radi.

Stoga je obavijestila javnost da je napustila Srbiju u Društvu svog vjerenika Nenada Macanovića Bebice, koji je fascinatnog ponašanja isto kao i poznata Marijina ćerka.

Oni se trenutno nalaze u lido di iesolo koja se nalazi na jadranksoj obali u Italiji. Ovo turistilko mjesto poznato je po širokoj peščanoj plaži koja se prote 15 km duž cijelog mjesta. Ona se nalazi nedaleko jadranske nevjeste venecije i romantične Verone. Ne sumnjamo da će poznati rijaliti iskoristi jedan od ponuđenih izleta kako bi obišli grad Romea i Julije.

zadruga 6

Sudeći po slikama, Miljana baš uživa na moru.