DOK ZVEZDAN BAHATO VOZI AUTO, ANĐELA SE PONOSNO ŠEPURI Slavnić pušta volan, pjeva i prima se kao da je U PUBERTETU, snimak sa puta šokirao (VIDEO)

Naime, oni su se pohvalili kako se ponašaju kao pravi tinejdžeri, pa su se vozili kolima i slušali muziku.

U jednom trenutku Zvezdan je sklonio ruke sa volana i počeo da mlatara sa njima, što je mnoge šokiralo. Oni su se neko vrijeme snimali uz pjesme kako igraju tokom brze vožnje, ali na svu sreću, ova vožnja se završila u pozitivnom ishodu

Anđela je to sve ponosno objavila na društvenim mrežama, a uz snimak i označila svog dečka, koji se ponaša poput pubertetlije.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić navodno je nedavno obišao kraj u kom je živeo sa svojom bivšom suprugom Anom Ćurčić.

Kako piše Svet, Zvezdan je želeo da ode do stana u kom je živeo sa bivšom suprugom, međutim, naletio je na mnoge komšije, a navodno je i na kiosku sreo Ivu, Aninu ćerku.

– Najprije je naišao na nekoliko komšinica koje su ga kritikovale zbog preljube i afera najpre s Anđelom, a potom i Majom, ali ga nisu mnogo osuđivale, pa je i njemu pao kamen sa srca, tvrdi izvor.

Zvezdan Slavnić
Zvezdan Slavnić

– Tako ohrabren krenuo je do prvog kioska da kupi neku tečnost da se osvJeži, kad tamo… U redu je čekala i Anina ćerka Iva. Zvezdanu je bilo neprijatno, ali joj se nasmijao i ona mu je pružila ruku. Bila je, svakako, uzdržana, ali nije ga se uplašila, normalno se javila bez želje da priča na temu svih dešavanja. On je, kako su mu prepričali, pitao kako si, ona je kratko valjda odgovorila i to je bilo sve. Nije bilo govora da ga se plaši i da je s njom neko ko je čuva upravo od Zvezdana. Naravno, stavila mu je do znanja da je ljuta i da nema s njim šta da priča, ali Zvezdan to razume i nije pravio scene. Bilo mu je drago što je taj susret prošao normalno i bez problema. Ipak, da bi izbjegao druge probleme s Anđelom, čim se tog dana s njom našao, sve joj je ispričao jer neće da je laže, međutim, ona je skočila kao oparena! Počela je da histeriše i da viče ‘Dosta mi je, uvek te prati neka priča o Ani, ne mogu više s tim da se nosim!’ Baš je nekako i divljala, pa je Zvezdan jedva smirio”, tvrdi izvor.