DEJAN POSLAO POKLON CARU I ALEKSANDRI U VILU: Unutra i poruka, FILIP PUCA OD SREĆE, A POGLEDAJTE ALEKS

Šok!

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Dejana Dragojevića i Sandru Rešić. Nakon što je Filip Car zaprosio Aleksandru Nikolić, gosti su komentarisali.

-Imam poklon za njih – rekao je Dejan.

-Zete iz sezone pete nek ti je sa srećom, by zet iz sezone šeste – rekla je Dušica.

-Pripremio si cigarete, farbu za kosu – rekla je Dušica.

-Blanš, hidrogen. Da me je bar zvao na evridbu. Ima igračku, on voli da se igra. Ima cigarete da se smiri. Svaki put me je spasio, on je moja šapa sreće. Ovo sam mu bio dao za rođendan i to je naše intimno, mimo braka i veridbe. Neka im je sa srećom, nemam zle namere i nikoga ne mrzim. Šta bude posle koga briga – rekao je Dejan.

-Je l’ ti djeluju srećno, imao si i ti srećne trenutke sa njom – rekla je Dušica.

-On i ja se non stop šaltamo, samo da ne bude cijeli život to. Sad bez zezanja, vidim da se skrasio. Ja sam na Vračaru, on će biti u Krnjači ako mu išta zatreba tu sam, imam trotinet.

-Zamisli nas dvoje na trotinetu, kao Titanik – rekao je Dejan.

-Je l’ ti deluje istrajno u ovoj svojoj nameri? – pitala je Dušica

-Da – smijao se Dejan.

A ovo je Careva reakcija:

-Šta je ovo? Je*ote to je Dejan. Znaš po čemu znam onda? Po kinder jajetu. hvala ti Dejo, šta da ti kažem brate, sudbina je takva! Naježio sam se! – rekao je Car.

-Šta da ti kažem ljudino? Bio mi živ i zdrav 100 godina i da nikad više nemamo.. Nikad više nikome se neću miješati ni u šta, nikome više ni skinuti ribu. Je l’ moguće da je ta ljudina? Šmekerski! – dodao je.

-Eto, hvala- rekla je Aleks.

Detaljnije u videu ispod.