DALILA PONIZILA ALEKSANDRU – obrisala pod njenim dostojanstvom, PROGOVORILA I O CARU, UNIŠTILA GA

Dalila Dragojević je drugoplasirana takmičarka “Zadruge 5” i pobednica rijaliti “Parovi” gradi uspješnu voditeljsku karijeru, te je, kako sama ističe, ostavila stvarnosni TV format zauvijek za sobom. 

Ipak, gledaoci i dalje vole da čuju šta Dragojevićka misli o svim aktuelnim dešavanjima iz rijaliti sfere, a i sama njena emisija pokriva aspekte ove teme, te su tako i Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić odlučili da svoje prvo televizijsko gostovanje imaju upravo u ovoj emisiji.

Stoga se Dalila sada osvrnula na svoje kotiranje u rijalitiju, ali na pobednicu Aleksandru Nikolić, ali i na njenog bivšeg dečka Filipa Cara.

– Ja smatram da sam najbolji rijaliti igrač u svim rijalitijima, smatram da nisam dobro kotirana. U “Zadruzi 5” sam osvojila drugo mjesto. Cijelu “Zadrugu 5” sam iznijela na svojim leđima. Da nisam napravila to što sam napravila, za mnoge se ne bi čulo. Dejan jeste zaslužio da pobjedi, ali ovi ostali… Što se Aleksandre Nikolić tiče, bivše Dejanove devojke, iskreno, u ovoj sezoni smatram da su pobedu zaslužili Lepi Mića ili Zorica Marković. Pobjednicu ne bih komentarisala, narod zna zašto je izabrao. Vidjećemo čime će da se bavi pobjednica, vjerovatno će da nas prosvetli, da sledimo novim koracima. Ugostila bih je i postavljala sasvim normalna pitanja, netrpeljivost nemam prema njoj, a što se tiče druge osobe (Filipa Cara), to je jedina osoba koja nikada ne bi bila pozvana u moju emisiju. On vjerovatnon živi u ubjeđenju da neko pati za njim, da ga voli, ali ja ga ne volim. On je bio jedna moja životna greška, koju nisam sebi smjela da dopustim. Ali i lekcija, da nikad ne ostaviš ono što si gradio godinama zbog prolazne stanice – poručila je Dalila u jednoj emisiji.