CECA U ŠORTSU PODIGLA NOGU, BOSANAC JE DRŽI Fotografija zapalila mreže, pjevačica i kompozitor kakve do sada NISTE VIDJELI

Članovi žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac često imaju rasprave zbog sukoba mišljenja oko takmičara, a na snimanje uvijek dođu dobro raspoloženi.

Sada je na zvaničnom kanalu “Zvezda Granda”, na Instagramu, objavljena njihova zajednička fotografija koja je “zapalila” društvene mreže.

Naime, fotografija je nastala na jednom od prošlih snimanja pomenute emisije, a Ceca je tada zaselina sve kada se pojavila u kratkom šortsu i pokazala duge noge.

Nju i Bosanca su tada uslikali na bini, pjevačica je podigla nogu, a Bosanac ju je držao.
– Ceca i Bosanac kakve do sada nismo videli – stoji u opisu fotografije.

Inače, na Cecinom vratu zasijala je ogrlica popularnog brenda koja košta oko 3.000 evra, dok je nosila torbu od 1.500 evra.

Da podsjetimo, Ceca je poznata po svojoj sofisticiranoj eleganciji i besprekornom ukusu za modu. Njen stil karakterišu vremenski neograničeni komadi odjeće sa modernim i suptilnim dodacima. Bilo da je odabrala klasičnu večernju haljinu, elegantan kostim ili opuštenu kombinaciju za svakodnevne prilike, Ceca uvijek izgleda besprijekorno.