Anita konačno pokazala TRUDNIČKI STOMAK, Matora sija od SREĆE: SVE VRIJEME KRILA DA JE U DRUGOM STANJU?

Vjerene zadrugarke iznenadile javnost, nikome nije jasno o čemu se radi!

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora započele su svoju ljubav u rijalitiju “Zadruga 6”. Iako su svi mislili da će ubrzo nakon izlaska iz pomenutog rijalitija doći do raskida među njima, njih dvije su to ubrzo demantovale.

Matora je prije par dana verila svoju djevojku Anitu u jednom prijestoničkom restoranu, dok su oko njih bili članovi porodice, prijatelji, kao i tamburaši.

Zaljubljene bivše zadrugarke odlučile su da se vjenčaju u drugoj državi, a kako je Matora priznala, nakon vjenčanja ide na vještačku oplodnju u jednu privatnu kliniku, jer želi da se ostvari u ulozi majke.

– Uskoro ću se ostvariti u ulozi majke, to je riješeno, donijele smo zajedno tu odluku. Idem na vještačku opodnju za par mjeseci. Izabrala sam i kliniku i donora, sve je sređeno. Anita me je podržala u odluci da budem majka, to mi je životna želja – rekla je Matora.

Sada je Anita na svom Instagram profilu podijelila snimak na kojem je u prvom planu njen poveći stomak, koji je sve vrijeme mazila, dok je Matora sjedila pored nje i sijala od sreće. Mnoge je ova objava zbunila, pa se sa pravom pitaju kako je do sada krila stomak.