ANASTASIJA SE VRAĆA KOD CECE! Nakon šest mjeseci u Španiji i gubitka bebe RAZDVAJA se od Gudelja: Pjevačica otkrila i zašto!

Ceca je u pratnji svoje sestre Lidije Ocokoljić otišla na večeru sa svojom prijateljicom, piše Blic.rs

Popularna pjevačica otkrila je da u njenom domu slijede velike promene u narednom periodu. Osim što će se njena sestra Lidija Ocokoljić odseliti sa svojom porodicom u novi dom, i njena ćerka Anastasija planira preseljenje u Španiju.

– Bila sam sa mojom divnom drugaricom Lucijom i sestrom Lidijiom na večeri. Pozvala je zbog izuzetno divnog povoda, a to je zato što je njen sin diplomirao na medicini. Ima još dvije ćerke koje su mlađe i koje su se odlučile za medicinu – kaže Ceca.

U prijatnoj atmosferi Ceca je ćaskala sa svojom prijateljicom Lucijom i sestrom Lidijom, a otkrila je i detalje planova njene ćerke Anastasijie Ražnatović i Nemanje Gudelja.

Naime, njena kćerka Anastasija, koja je u dugoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom šest mjeseci je provela u Španiji u koju planira i da se preseli. Ali prije toga provešće vrijeme u svojoj porodičnoj kući u Beogradu.

– Uželjela se Beograda, nije vidjela porodicu šest mjeseci. Mene prije tri mjeseca kada smo Željko i ja otišli da je vidimo. Biće sad tu u Beogradu, jer Nemanja odlazi sa reprezentcijom, pa onda sa bratom i sa snajkom i Dragim… Idu oni omladina negdje na odmor. Pa će opet sa Nemanjom negdje, pa onda on ide na pripreme u Ameriku i mlada gospođica, još uvijek Ražnatović, dolazi kod svoje mame i tetke. Rekla je da ide sa tetkom na Kipar da uživa još malo – kaže Ceca i dodaje:

– Ja svojoj djeci dajem apsolutnu slobodu, sad kad su već stasali, stabilni. Veljko već dvoje djece, šta će mu mama – kaže Ceca u emsiji “Ceca show” na Blic Tv.