ANA U SUZAMA ZBOG 1 PITANJA GLEDATELJKE! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: “Kako vi to ne vidite?” (VIDEO)

Emotivno!

U toku je još jedno izdanje emisije “Narod pita”, gledateljka se uključila u program i krenula sa komentarisanjem Ane Ćurčić.

-Ja sam do sada podržavala Ivana, njegove stavovce, elokventnost. Sve je bilo u nekom domenu normalnog ponašanja. Ja sam po struci pravnik i zastupam jednu generaciju, mog obrazovanja. Sredina koja mene okružuje. To je edukativna stvar da li nešto treba ili ne, zastupamo neke stavove koji su po nama ili treba ili ne. Imam pitanje za Anu. Osoba koja je došla sa jednim stavom prema muškarcu koji ju je prevario. Međutim, ona nije bila ostavljena da je neko sa njom zavšrio. Pominjala si decu… – govorila je gledateljka.
On je pričao o spuštenim roletnama. Mi smo imali situaciju u kući da kada on spava, mi smo morali da budemo tihi – rekla je Ana.

-Darko, ja idem kući. Rekla si u “Zadruzi” da ti je Zvezdan maltretirao decu? – upitao je Ivan.

-Hoćeš da pustiš mene da odgovorim? – kazala je Ana.

-Ja ne mogu ovo, života mi – dobacivao je Ivan.

-Ja ne bih nikada sebi dozvolila da moja deca budu žrtve – rekla je gledateljka.

-Moja deca nisu žrtve da se razumemo, nekada mu je smetalo kad je tu njihovo društvo a njemu se spava. Pa meni kaže da ih rasteram, ali to se sve lomilo na mojoj deci, već na meni – kazala je Ana.

-Da li vam je bilo teško da trpite i gledate njegovu majku koja ima psihičke probleme, i da vaša deca budu žrtve nasilja i vašeg i njegovog. Dozvolili ste sve to, da vaša deca gledaju i trpe sve to? – upitala je gledateljka.

-On nikada pred mojom decom nije bio agresivan. Njegova majka je ostala na ulici, moja deca nisu imala trpnju u tom smislu. Ona je isto kroz njega izmanipulisana. Ona je napaćena žena, sve što je imala je morala da proda, sve joj je uzeo. Eto šta je doživela od svog sina. Moja deca su nju volela. Žena sa kojom sada pričate je sve vreme bila njen staratelj. Zvezdan je bio kući, a ja sam o njegovoj majci vodila računa – govorila je Ana.
Psihičko nasilje je u mom životu itekako bilo prisutno. Mislim da vi možete da me shavtite kroz kakve sam torture prolazila. Nisam imala hrabrosti da ga prijavim, plašila sam se, imala sam i emocije. Cela ta priča je vrlo kompleksna. Vezao mi je mozak u mašnicu. Ili je moj spasitelj ili moj mučitelj – govorila je Ana.

-Kod njega se vidi da je on sociopata i takav manipulator. – govorila je gledateljka.

-Ja sam zaista podržavala Ivana, mislim da mu je “Zadruga” promenila život. Klonio se alkohola, nadam se da će da vidi i svoju ćerkicu Lenu. Mislim da treba da pričate sa Zoricom i vašom kumom oko vašeg prijateljstva – kazala je ona.

-Da li osećate grižu savest zbog Ace Bulića? – upitala je ona.

-Ne, zašto bih imala, kako ne vidite da je to moja prva ljubav i da mi je on prijatelj za ceo život. To je predivno, kako to ne vidite – kazala je Ana.

Detaljnije u video prilogu.