ANA ĆURČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Zorica Marković otkriva: Mnogo je loše, Bulić je sa njom!

Zorica Marković ispričala i da se Ana ne oseća zdravstveno najbolje, zbog čega mora na detaljne pretrage i preglede. Pjevačica je otkrila i da se Ana Ćurčić hitno iselila iz stana u kome je živjela sa Zvezdanom Slavnićem!

Zorica Marković je za Informer otkrila šta joj je drugarica Ana ispričala u telefonskom razgovoru i na šta joj se najviše žalila.

– Ana nije dobro zdravstveno, treba da ide kod ljekara da se prekontroliše. Borila se kao lavica ne znam ni odakle joj snage, ali mislim da je iscrpjela zadnje atome snage. Trebaće joj vremena da se oporavi. Imala je mnogo stresova, organizam joj je iscrpljen, rekla mi je da je sve živo boli od glave do pete i da mora redom da ide po ljekarima, jer joj je organizam doživio šok. Nije puno ni jela, nije imala apetit tamo – otkrila je Zorica i osvrnula se na priče da se Ana plaši Zvezdana i njegove osvete zbog svega što je iznijela javno u rijalitiju.

– Nije mi rekla da je u strahu od Zvezdana od kada je izašla, jer svako sada ima svoj život, sve drugo je ostalo u zidovima u “Zadruzi”. Ne razmišlja sada o njemu i osveti, jer on sada ima svoj život sa svojom izabranicom, ali ne mogu da pričam u njeno ime. Ana ne razmišlja o Zvezdanu, pokušava da se oporavi i razmisli šta će da radi. U svoj salon lepote još nije još ne zna šta će, ostavila ga je jednoj djevojci koja joj vodi posao. Predložila sam joj da ga preseli na novu lokaciju, ako će joj biti lakše, ali mi ništa nije odgovorila. Aca Bulić je rekao da će joj pomoći i to stoji, to će sigurno biti tako jer on je ljudina od čovjeka – kaže pjevačica i objašnjava da se Ćurčićeva već iselila:

– Stan u kome je živela sa Zvezdanom je odmah napustila. Dan po izlasku iz rijalitija, rekla mi je da ne želi da boravi više u tom prostoru gde je sve podseća na njega. Uzela je neke stvari, sitnice i vratila je ključeve stana vlasnicima od kojih je iznajmljivala taj stan godinama. Ja sam joj rekla da sam ja poslije razvoda sve ispraznila, ostali su prazni zidovi, čak sam i kuću prodala i otišla odatle jer nisam željela da me bilo šta podsjeća na tu ljubav. Tako je i Ana uradila, promijenila je stan, ali iz Beograda neće da ide zbog djece i majke – objasnila je Zorica koja uskoro planira da posjeti Anu u novom stanu.