ALEKSANDRA NIKOLIĆ NAPUŠTA SRBIJU Nakon priča o raskidu donijela odluku, njena drugarica priznala: “Sve je dogovoreno”

Pobjednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, Aleksandra Nikolić i Filip Car izašli su iz rijalitija kao ljubavni par, međutim, nekoliko dana nakon izlaska iz Bijele kuće, navodno su nastali problemi, piše Republika.rs.

Kao bomba je odjeknula vest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli nakon što su se otpratili na Instagramu, a Filip se oglasio za domaće medije i otkrio da su oni i dalje u vezi.

Sada se oglasila i drugarica Aleksandre Nikolić koja je otkrila da su se oni nakon finala “Zadruge” sve dogovorili i da su i dalje zajedno.

– Ja ne znam da su raskinuli, koliko znam sve je u redu sa njima, ona svakako sada planira da završi sa svim obavezama, odradila je intervjue koje ima prema Pinku i sada se sprema za odlazak kod Filipa i njegove porodice. Ona je upoznala njegovog oca, stvarno su se ispričali i na finalu su se dogovorili da dođe kod njih u Crikvenicu – započinje Aleksandrina drugarica i dodaje:
.
– Ona je pričala sa Filipom, pa su se dogovorili da dođe sutra kod njega, on će je sačekati, pa će se nauživati, dok ne budu trebali ponovo da dođu za Srbiju zbog obaveza. Stvarno, koliko znam, sa njima je sve u redu, tu je došlo do nekog nesporazume, nekog baga, šta već, ali da su raskinuli, stvarno nisu, sve je u najboljem redu – završava drugarica Nikolićeve.

Inače, Aleksandra se još nije oglasila ovim povodom, dok je poznato da je nakon emisije “Amidži šou” otišla kod svoje majke Slovenke.