3 SATA PRED FINALE KOMPLETNO RASULO: Užasavajuće stanje Maje Marinković, ne može da dođe sebi od šoka!

Zadruga 6 večeras se završava, a ostalo je još samo nekoliko sati kada ćemo saznati ko će odneti pobjedu.

Dok se zadrugari pripremaju za veliko finale, produkcija je odlučila da im pusti video poruke njihovih porodica i prijatelja, pa je crni sto doslovno bio preplavljen suzama.

Na red je došla i Maja Marinković koja je na snimku vidjela svog oca Radomira Takija Marinkovića, za kojeg je izuzetno vezana, najbolju drugaricu, starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijanu Ajfon, kao i svoju “rijaliti mamu” Jelenu Golubović koju nikako nije očekivala u kadru.

Maja je od oca dobila na poklon skupocjeni automobil, pa je i to prokomentarisala:

– Veliki pozdrav za mog Takija, volim ga cijeli život. Znam da je ponosan na mene i ako je bilo tu mnogo teških situacija. Znam da sam ispala lavica, hvala mojoj Tići. Znaš šta je poenta, što ja još nemam položeno. Ostalo je još malo sati, jedva čekam da ih vidim – govorila je Maja.

– Ovo je moja peta sezona, iskreno da ti kažem ja sam mnoge stvari ovde naučila, imam greške ali iskrena sam. Vjerujem da ljudi to cijene kod mene. Meni je ova Zadruga donijela mnogo više dobrih stvari. Imam odnos i sa svojom majkom i ako je moj Taki meni centar svijeta. Ja nikada nisam voljela patetiku i drago mi je što sve tako. Ove sezone mogu da kažem da sam ponosna na sebe – rekla je Maja.

– Sve je ovo život,mislim da sam ja kao žena i previše jaka. Ne mogu u sebi da suzbijem tu neku dominantnost. Nisam neko ko je miran, ja sam previše temperamentna. Drago mi je što sam svoja i što sam sve ovo izgurala na moj način – rekla je Maja.

– Bilo je dosta ljubavnih brodoloma, šta ćeš najviše pamtiti? – upitao je voditelj Marko Đedović.

– Janjuša, njega sam najviše voljela. Kad sve saberem, nije mi bilo lako. On je čovjek isto dao cijeli svoj život ovdje. Svašta smo mi prošli zajedno ali nekako uvijek pamtim samo lijepo – rekla je Maja kroz suze.

– Vjerujem joj da je to tako ali nije ništa trebalo da se desi. To nisam trebao biti ja. Snosim cijelu odgovornost i nikog drugog ne krivim. Sve je to život i moramo da se nosimo sa tim stvarima do kraja života. Vjerujem u sudbinu i od nje ne možemo pobjeći – kazao je Janjuš, dok se Maja raspadala od plača.