Zvezdan krije od Anđele da je ozbiljno bolestan – njegovo zdravstveno stanje zabrinulo sve: Ovo su detalji

Kada se Zvezdan Slavnić obratio produkciji sa zahtjevom da ga pozovu da popije lijekove ” inače će biti svašta”, na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari kako je navučen na tablete, kako je to neka d*oga i ko zna šta, a on je zapravo na terapiji bez koje bi mu život bio ugrožen.

Zvezdan Slavnić o teškoj bolesti sa kojom se nosi ne govori da ne bi izazivao sažaljenje, ali i te kako ima razloga za brigu i oprez.

Pre Zadruge, tačnije dok je još bio na odsluženju zatvorske kazne u Kruševcu, njemu je hitno operisana srčana aorta, a kada je vraćen u zatvor, stanje mu se drastično pogoršalo poslije samo pet dana, piše Svet.

Pričalo se da je to zbog na brzinu operisane aorte pod temperaturom, a i zato što je iz ćelije kruševačkog zatvora maricom prebačen direktno na operacioni sto KBC-a u Beogradu.

Zbog embolije pluća Zvezdan je po drugi put iz zatvora hitno prebačen u Klinički centar u alarmantno teškom stanju i tada su ljekari opet uspjeli da mu spasu život, a kada se malo oporavio vratio se na izdržavanje kazne.

Pošto je riječ o ozbiljnim zdravstvenim problemima, Zvezdan mora da vodi računa o ishrani, načinu života, ali i da uzima određene medikamente koji će sprječiti da se problemi vrate, tim više što je i kao dijete imao srčane smetnje koje su mu liječili.  Naravno, stresovi koje u Zadruzi preživljava mogu da budu vrlo opasni za njegovo srce, ali njega za to kao da nije briga, pa se stalno nervira.