ZOLA SPREMAN DA UNIŠTI MILJANU, OVO ĆE JE DOTUĆI KAD SAZNA: Pojavio se snimak, poruka koju je posvetio je sve ŠOKIRALA!

Zola Čolić posvetio je pejsmu Miljani Kulić!

Lazar Čolić, poznatiji kao Zola, je popularna ličnost na društvenim mrežama i u muzičkoj industriji. Njegov dolazak u Beograd i objava na Instagramu uz pjesmu Radeta Kosmajca “Možda smo i mi” izazvala je veliku pažnju.

Zola je rođen i odrastao u malom gradu, ali je oduvek sanjao o životu u velikom gradu. Kada se proslavio učešćem u rijalitiju ,,Zadruga”, odlučio je da se preseli u Beograd u potrazi za boljim prilikama. Nakon što se preselio, počeo je da gradi svoju karijeru i stekao veliki broj pratilaca na Instagramu.

Zola je objavio Instagram priču uz pesmu Radeta Kosmajca “Možda smo i mi”. Pjesma je emotivna balada koja govori o ljubavi i gubitku, a mnogi su pomislili da je posvećena njegovoj bivšoj djevojci Miljani Kulić.

Miljana Kulić koja se trenutno nalazi u rijalitiju “Elita” ni ne sluti da je Zola objavio ovu pjesmu, koja bi joj sigurno natjerala suze na oči.

Lazar Čolić Zola Instagram

Podsjetimo, ona i Zola su nekada bili u vezi, ali su raskinuli zbog mnogih problema u vezi. Iako Zola nije direktno potvrdio da je pjesma posvećena Miljani, mnogi su to pretpostavili zbog emotivne prirode pjesme i njihove prošle veze.

Bez obzira na to da li je pjesma bila posvećena Miljani ili ne, jedno je sigurno – Zola je uspio da privuče pažnju javnosti svojom Instagram pričom.