ZLATA PETROVIĆ DOVELA BUDUĆU SNAJKU NA SVADBU ĐANIJEVOG SINA! Pjevačica priželjkuje da uskoro oženi Jovana, evo kako snajka IZGLEDA

Zlata Petrović došla je sa sinom Jovanom i njegovom djevojkom na svadbu Đanijevog sina, a kako je istakla, voljela bi da njen nasljednik što prije stane na ludi kamen.

Zlata je rekla da njena drugarica Goca Božinovska neće doći na svadbu jer je bolesna, ali je zato tu Vanesa sa kojom se isto dugo godina druži.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

– Moja Goca je bolesna stvarno, ima temperaturu, borila se da dođe ali jednostavno ne može. Ali tu je Vanesa. Potrudićemo se da uveličamo veselje našem prijatelju, drugu, oni su mi familija ipak. Malo smo i tužne, eto koleginica nam je, znate i sami celu situaciju, ne znam šta bih rekla – izjavila je Zlata.

Zlata je poznata po mnogobrojnim anegdotama, pa je podijelila sa svima kako će izliječiti sutrašnji mamurluk, nakon lude zabave:

– Ja nikada ne pijem kada idem da pevam, ali ovako privatno… Jedino da sam bolesna, ali čak i tada bih jednu čašicu, da se oporavim. A mamurluk sutra… Umiranje, kukanje, kao i svi – smijala se Zlata.

Na svadbu Đanijevog sina, pjevačica je došla u pratnji sina Jovana i njegove djevojke, a kako je istakla, voljela bi da on što prije stane na ludi kamen.

– Da mogu, odmah sutra bih napravila svadbu svom sinu. Kada smo sada dolazili ja sam mu rekla: “Sine, spremajte se dogodine da dođemo na svadbu, bar dogodine.” A što se mene tiče, ja bih volela evo sutra da se ponovo vratimo, jer ona je stvarno dobra devojka, rak je u horoskopu kao ja, pa šta drugo reći – rekla je kroz osmijeh Zlata za Kurir.