ZGROZIO! NJUŠKAO SMRDLJIVE STVARI I URADIO OVO: Zadrugar sve ostavio bez teksta – “Fuj, čovjek bez blama i sramote” VIDEO

Učesnik Zadruge, Zvezdan Slavnić šokirao je i zgrozio javnost jednim potezom.

Zvezdan Slavnić ne prestaje da šokira gledaoce rijaliti programa Zadruga. On je prvo sve ostavio bez teksta kada je nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a zatim je novopečeni par ponašanjem više puta zgrozio javnost.

Više puta je prijetio da će da nauditi sebi, skakao je kroz staklo, a zatim i parče stakla stavljao sebi ispod vrata. Ipak, sve je uspjela ponovo da iznenadi njegova navika kada je u pitanju higijena. U razgovoru s Anđelom, priznao je da se ne sjeća kada je posljednji put oprao zube, jednom prilikom je zavukao tuđ peškir u gaće, a poznato je da sin Zorana Moke Slavnića umhesto vode i sapuna praktikuje vlažne maramice za tuširanje na “suho”.

Ipak ovaj put je otišao korak dalje kada je njušio svoje papuče i brisao ih vlažnim maramicama. Nakon toga, on ih je iznio napolje, kako bi se dobro izluftirale. Kada je primijetio da ipak ne smrde dovoljno da bi ostale napolju, on se vratio sa njima unutra.

“Ne zna odakle mu smrdi više”, “Fuj, čovjek bez blama i sramote”, “Izgleda da se nisu dovljno usmrdele”, “Sve rade vlažnim maramicama, okupaj se, nije teško”, samo su neki od komentara zgroženih gledalaca pored videa koji možete pogledati ispod: