Žena pogledala snimak od PRE NEDELJU DANA i ugledala SVOG POKOJNOG MUŽA koji je umro PRE DEVET GODINA: Frapirala se kad je videla ovaj video, tragediju zasenila MISTERIJA

Pogledala je promo video jednog restorana i šokirala se kada je na snimku ugledala svog pokojnog muža. Šok je postao još veći kada je saznala da je reč o novom videu, iako je njen suprug umro pre devet godina.

I dok je svim ostalima pažnju privukla kulinarska ponuda, Lusi Votson zaintrigirao je drugi detalj.

“Koliko je star snimak? Moj pokojni muž i njegov sin su u prvom kadru, a on je umro 2014. godine?”, napisala je ova žena na Fejsbuk stranici restorana gde je nedavno objavljen video.

“Zdravo, Lusi. Žao nam je što to čujemo. Snimak je nastao prošle nedelje”, glasio je odgovor.

Tragediju je tako zasenila misterija, a možemo samo da pretpostavimo kako se Lusi osećala kada je saznala istinu o snimku. Da li je možda pomešala nekog muškarca sa svojim suprugom, ali sa druge strane, prepoznala je u videu i njegovog sina?

Ni Lusi Votson ni restoran nisu želeli da daju komentar za “Dejli mejl”.

Video koji je pokrenuo misteriju, objavljen je na Fejsbuku 16. januara uz poruku: “Nova godina, novo raspoloženje! Poslednjih nekoliko nedelja naporno smo radili kako bismo naše iskustvo uživanja u hrani učinili još nezaboravnijim.

Pridružite nam se u savršenom spoju izvrsnih ukusa, uz klasična i jedinstvena jela inspirisana drevnim porodičnim receptima”.