VODITELJ “ZADRUGE” POSTAJE UČESNIK: Pozvao koleginicu da s njim uđe u SPECIJALNU SEZONU!

Darko Tanasijević, voditelj televizije Pink i rijalitija “Zadruga” usnimio je intervju, gdje je odgovarao na pitanja publike sa Instagrama. Darko je progovorio o mnogim aktuelnim, ali i bivšim takmičarima, pa otkrio da li će se takmičiti u projektu koji trenutno vodi.

– Gotivim te, ali me ponekad baš nerviraš! – bio je prvi komentar.

– Žalim slučaj! Nisi jedina, mama me voli najviše na svetu, ali joj nekad baš idem na živce – odgovorio je Darko.

– Kad planiraš da budeš realniji dok postavljaš pitanja zadrugarima? Koliko znam, još nisi diplomirao novinarstvo… – jedno je od pitanja korisnika Instagrama.

– Kakvo raskrinkavanje! Kada sredom postavljam pitanja zadrugarima, postavljam vaša pitanja, pitanja gledalaca. U pravu si, još nisam diplomirao novinarstvo, na trećoj godini sam stao, zaposlio sam se, pa sam zapostavio faks, ali ću ga završiti – istakao je Tanasijević.

Darko Tanasijević

– Kako komentarišeš ljubavni četvorougao Zvezdan-Ana-Anđela-Maja? S kojom od njih tri treba Zvezdan da bude? – glasilo je naredno pitanje.

– I dalje ih izučavam, videćemo ko će sve biti u tom četvorouglu, da li će neko otići, a neko doći do kraja “Zadruge”. Možda je bolje pitanje da li one treba da budu sa Zvezdanom, nego s kojom on treba da bude – poručio je voditelj.

– Da li Ana Ćurčić kopira Kiju Kockar? Koja od njih dve je veća žrtva? – bilo je sljedeće pitanje.

– Teško pitanje. Ne znam ko koga kopira. Da li uopšte može da se meri koja je veća žrtva? – odgovorio je on.

– Ko je opasniji lik, Kristijan ili Zvezdan? – upitao ga je jedan korisnik Instagrama.

– Ne znam, ne plašim se nijednog, za mene nisu opasni – rekao je Tanasijević.

Foto: V.Lukić

– Čemu toliko pranje Aleksandre? Šta je ta devojka pokazala? Ništa! – naredno je pitanje na koje je odgovorio Darko.

– Svako od nas bi trebalo da se pere, i to redovno, jednom dnevno minimum. Vi koji gledate “Zadrugu” znate šta je pokazala, videćemo kakav će plasman imati na kraju – istakao je Darko.

– Šta misliš o Dejanu Dragojeviću? – pitali su Tanasijevića.

– Sve najbolje. On mi je stvarno zanimljiv dečko, s njim sam u super odnosu. Bistar je i inteligentan. Drago mi je što konačno uzeo život u svoje ruke. Voleo bih da ostvari sve što želi – rekao je on.

– Navedi bar tri učesnika iz svih šest sezona koji su uspeli posle “Zadruge” – tražili su od voditelja.

– Sloba Radanović, Teodora Džehverović, Ivana Šopić, Marko Đedović… – odgovorio je Darko.

Foto: Instagram.com printscreen

– Kad bi se radila “Zadruga All Stars”, koga bi pozvao da učestvuje i da li bi se i ti možda takmičio? – upitali su Tanasijevića.

– Kad bi to bila “All Stars” sezona, učestvovao bih i ja, prvi put! Pozvao bih da učestvuju najuticajnije zadrugare, koji su ostavili veliki trag. Tu bi bile Matora, Maja Marinković, voleo bih opet u “Zadruzi” da vidim Šopićku! Ne znam da li će se naljutiti na mene, skoro sam gledao neke njene stare snimke, voleo bih ponovo da je vidim! – priznao je Darko.

– Koga bi voleo da vidiš u “Zadruzi”, a da nije bio do sad? – bilo je naredno pitanje.

– Takija Marinkovića, Osmana Karića, Jucu – majku Nece i Pece… I Tamaru Đurić bih odmah ubacio u “Zadrugu” – priznao je Tanasijević.

– Šta misliš, ko je najpokvareniji zadrugar ikad? – upitali su voditelja.

– Ne smem da imenujem. Šalim se, nemam pojma ko je najpokvareniji – rekao je Darko.

Foto: Instagram.com

– Kad ćeš se javno izviniti Marku Miljkoviću? – bilo je naredno pitanje.

– A?! Ne znam zbog čega bi trebalo da mu se izvinim. Možda bi on trebalo meni. Šalim se! Ništa mu nisam uradio u životu da bi trebalo da mu se izvinjavam – odgovorio je voditelj.

– Kog kolegu najviše gotiviš: Dušicu, Šopićku ili Đedovića? – jedno je od pitanja.

– Sve ih gotivim, svako je poseban na svoj način, ali najviše volim Dušicu, najduže je znam, najprisniji smo, šestu godinu zaredom smo zajedno… – priznao je Tanasijević u intervjuu koji je uradio za Informer.