Viša sam od njega 20 centimetara: Nama to ne smeta, ali neki komentari bole

Par koje je zbog razlike u visini postao viralan na društvenim mrežama, neprekidno dobija zlobne komentare ispod objava.

Studenti Eli i Lukas u vezi su već godinu dana. Oni su na mnogo načina kao i svaki drugi par, ali postoji nešto što se odmah može uočiti, a to je njihova razlika u visini. Eli je visoka 188 centimetara, dok je Lukas, 168.

Njih dvoje su objavili na TokToku video u kome se jasno vidi razlika u visini, a poslije kog su odmah počeli da dobijaju negativne komentare.

Volim ovaj trend jer sam ja viša osoba u našoj vezi – napisala je Eli ispod video u kom su ona i Lukas stajali jedno pokraj drugog, a njegova glava je došla do njene brade.

„Nikada ne bih bila s dečkom koji je niži od mene“, „Tvoj dečko je prepun kompleksa zbog tvoje visine“, „Djeluješ kao njegova mama, da li ti se obraća sa ‘mama’“, „Ljudi vas sigurno gledaju čudno na ulici“, „Ja nikada ne bih mogla da budem sa toliko nižim momkom“… bili su samo neki od komentara.

Eli je u jednom videu rekla da se sada ne obazire na ovakve komentare, ali da su znali da je zabole u prošlosti, te da joj je jedino bitno mišljenje porodice.

Nemojte slušati druge ljude i nemojte biti u strahu zbog tuđih osuđivanja. Ja sam sretna u svojoj vezi i zadovoljna. Uživajte u vezi i nemojte se opterećivati – poručila je.

Lukas je dodao i kako su se na početku veze krili da su zajedno, upravo zbog visine, ali da su onda odlučili da se neće obazirati na komentare drugih ljudi. Od tada njih dvoje često smimaju videe u kojima na šaljiv način govore o svojim visinama.