VIRDŽINIJA MIHAJLOVIĆ JE SVOM TATI NAPISALA PISMO KOJE LOMI SRCE: Bol i tugu u njenim riječima mogu samo kćerke da razumiju

Siniša Mihajlović je u 53. godini izgubio bitku sa teškom bolešću, ali je svojim primjerom pokazao šta je pravi borac koji nikada ne odustaje.

Siniša Mihajlović je postigao neverovatne uspehe u svetu sporta, ali mu je porodica uvek bila na prvom mestu. Vijest o njegovoj smrti rastužila je cijeli svijet, a posebno ljubitelje sporta. Ali njegovi najmiliji se sada suočavaju s najvećim bolom.

 

Michina mlađa kćerka Virdžinija, koja mu je dala i unuku, podkelila je samo dkelić oskećanja sa svojim saputnikom, a tuga izbija iz svake riječi upućene njenom ocu.

 

screenshot-2022-12-17-171326

“Teško je, tata.” Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje, sve što mi treba je tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomiješan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao da lebdi. I svako ko vas poznaje zna na šta mislim.

Nemoguće je sve ovo prihvatiti, ali snagu nalazim u neizmjernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama našeg zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrio tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio uz mene ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati kćeri, zaista mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Štitio si me od svega, svih i svega. I previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve.

Siniša Mihajlović
Srce mi je danas slomljeno. Moja duša je gore, a ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvijek, uvijek, uvijek, uvijek. Vikaću ti to svaki dan, uvjeren da će moj vapaj doprijeti tamo. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. “Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban”, napisala je Virdžinija.

 

Izvor: Stil