VIC DANA: Fata se navečer pred televizorom počne umiljavati Muji

Fata se navečer pred televizorom počne umiljavati Muji i šapne mu na uho:

– Mujo moj … moram t’ reć’ nešto … uskoro nas više neće biti samo dvoje u kući … bit će nas troje!

Mujo oduševljeno pogleda u Fatin trbuh i reče:

– Jao, Fato, mašala … de da te poljubim! Kako znaš?

Fata još tiše reče:

– Nazvala me mater jutros i rekla da nam dolazi u goste …

fata1

BONUS:

Neki ubi.ca uletio u kuću i ugledao Muju i Fatu u krevetu.

Upita on Fatu:

vic

-“Kako se zoveš?”
-“Fata”
-“Poštedit ću te, tako mi se mama zvala”
Okrenu se prema Muji:
-“Kako se ti zoveš?”

-“Zovem se Mujo, al” prijatelji me zovu Fata”.

BONUS:

Razgovara advokat s klijentkinjom koja želi da se razvede.
– Pije li vaš muž?
-Ne, ne pije
– Droga?
– Ma nema pojma šta je droga.
– Malo zarađuje?
– Ne, ima platu dvije hiljade eura

razvod1

Tuče li vas?
– Ne, ne pada mu na pamet!
– Ne brine se o djeci?”
– Vrlo se brine o njima.
– Vara vas?
– Nikad me nije prevario, nije on takav.
– Ne pomaže vam u kućI?
– Pomaže. Radi mnogo stvari.
– Pa koji je onda razlog za rastavu draga gospođo?
– Sve on to radi, ali da ga vidite s kojim izrazom lica.

BONUS:

KONAČAN  SPISAK SVIH UČESNIKA ZADRUGE 3: Među njima najveći ZAVODNIK estrade, a ONA kad uđe, ni OBEZBJEĐENJE joj neće pomoći

Na vratima Imaginarijuma, koja se otvaraju 6. septembra, pojaviće se oko 50 učesnika, a nova postava zdanja ima i sobu koja se nalazi pod vodom.

U ovoj sezoni će sa zadrugarima biti i roboti, koji će kontrolisati šta zadrugari rade i obavljati mnoge poslove. Svakako će to biti veliki pomak u svakom smislu, kako tehnološkom tako i u vizuelnom, a i učesnici su nikada bolji.

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Lidija Vukićević, Sandra Afrika, Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić i Nenad Čanak.

sandra-afrika-foto-rajkooo-1000x0

U “Zadrugu 3” ulazi jedan od najvećih zavodnika sa estrade Stefan Karić, za kojeg se pričalo da je bio sa Kijom Kockar. lako je bilo mnogo dokaza da su u vezi, Stefan to nikada javno nije potvrdio. Karić je postao poznat po vezi sa pok.ojnom misicom Dijanom Milojković, koju je tada podržavao u surovoj borbi sa kancerom.

Ulazak Senade Nurkić poznatije kao Maca Diskrecija, koja je nedavno bila hapšena zbog prostitucije, podići će veliku prašinu. Maca je već bila učesnik “Zadruge” u prvoj sezoni i došla je do finala.

maca21

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika. On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u ,,Parovima” i Marijom Anom Smiljanić na “Farmi” I u “Zadruzi”, ali i po se*s aferi sa Kijom Kockar, čuvenijoj kao afera perem veš”.

Stanija, Vladimiri Kristijan oči u oči sa Imaginarijumom Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik ,,Zadruge”, ući će u treću sezonu rijalitija. Naime, Crnogorac je naveo da je spreman za ponovni ulazak. Pored njega na spisku za ulazak se nalaze Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović.

Internet senzacija Zoki Šumadinac takode je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pjesmi ,,Autotjun”, koja je izazvala različite reakcije, ali je jedna od slušanijih u poslJednje vrIJeme. Izjavio je da će tamo smuvati sve starlete i da će mnogo nervirati sve učesnike, te da mu je potrebno posebno obezbjeđenje.

zoki-sumadinac-130219-alo-foto-m-josida-001-1000x0-afe

Ćerka po.kojnog pjevača Mikija Jevremovića Jelena Jevremović sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Nakon kraha braka ona je prije nekoliko dana potpisala ugovor i dogovorila ulazak u Imaginarijum od samog početka.

Pjevač Bojan Tomović biće jedna od glavnih zvezda “Zadruge 3”. On se dugo nije pojavljivao u medijima, a u žižu javnosti je dospeo ponovo kada je javno rekao da boluje od bipolarnog poremećaja. Posljednjih dana je često pominjan jer se zaljubio u Mariju Kulić, koja je takode jedan od učesnika naredne sezone rijalitija.

Miljana Kulić, kao jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, ponovo će ući u “Zadrugu 3” sa sinom Željkom, koji će imati posebne uslove i sve što mu je neophodno za odrastanje. Miljana je takoreći domaćin u ovom rijalitiju.

Povratak u Bijelu kuću potvrdio je i Lepi Mića, koji je jedan od glavnih igrača i neko za koga su učesnici, po izlasku iz Imaginarijuma, često govorili da je za sve u pravu. On je neko ko umije da zavrti priču, tako da ćemo ga i ove sezone gledati.

Dragana Mitar neće ući na početku sezone, ali će se nešto kasnije pridružiti zadrugarima. Njen motiv ponovnog ulaska u rijaliti je da zaradi novac za sina Jovana jer sada sama brine o njemu pošto se nakon “Zadruge 2” razvela od Siniše Dragutinovića.

Nekadašnja modelsica lvana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šmanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pjevačica biti jedna od učesnica nove sezone, koja startuje u septembru. Sindi je dva mjeseca kasnije potpisala ugovor.

Medu prvima je obelodanjeno da je ugovor potpisao Gagi Đogani, otac ovogodišnje pobednice rijalitija ,,Zadruga” Lune Đogani i frontmen grupe Fanki dži. Gagiju svakako nisu potrebni savjeti kćerke jer on ima iskustva sa rijaliti programima, s obzirom na to da je već nekoliko puta bio učesnik istih.

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević potpisao je ugovor i snimio profil. Oni ulaze u ,, Zadrugu” bez obzira na to što je Dalila pobjednica “Parova” i što je još uvijek vezana ugovorom za TV Hepi.

dalila

U treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je prije nekoliko godina promenila spol i od muškarca postala žena. Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem, a kako je poznata po skandaloznim izjavama, od Nataše se očekuje haos.

Novi.ba/Kurir.rs/Rijaliti/