VANDREDNO NAPUŠTANJE ZADRUGE! Ova zadrugarka prema ugovoru odlazi iz rijalitija – SVIMA ĆE FALITI

Marija Kulić potznata je kao zadrugarka sa najoštrijim jezikom i kao osoba koja se vodi stavom što na umu to na drumu. Ona je po sopstvenom priznanju, pored zarade, ušla da bi brinula o svojoj neračunljivoj kćerki Miljani Kulić.

Ipak, kako pokazuje jedan video klip, ona će uskoro morati da napusti Zadrugu.

Naime, Marija je otkrila Zorici Marković da će morati da izađe zbog suđenja sa jednim zadrugarom.

Nije željela da otkrije njegovo ime, ali je ispričala niz intrigantnih podataka o njemu, koje su šokirale Zoricu, ali i omogućilo da dobro upućeni gledaoci identifikuju tu osobu.

– Joj što mi je smiješno i simaptično kada ti to kažeš – bila je oduševljena Zorica koja je uvijek bila poznata po bogatom riječniku na nivou Crvenog bana.

– Meni će neko da kaže da sam monstrum. I to će da mi kaže pu**kur**na najveća svjetska, što svi znaju. On će da mi priča o porodici? Vidimo se na sudu. Jedva čekam da izađem odavde. Svaku riječ da dokaže – bila je bijesna, ali sigurna u sebe Marija.

– Ko? – pitala je Zorica.

– Taj što puši ku**c. Ne znam sa kolko godina je počeo, iskreno da ti kažem, al sigurno da to radi od svoje dvanaeste gdoine – rekla je Zorica.

– A dobro ima ih mnogo u tom poslu, mnogo ih znam – branila je Zorica gej populaciju.

– Ma neka ih. Većinom ih i ja volim i oni vole mene. Ali jedan koji je odbačen od porodice, nesnađen i ne prihvataju ga što je takav. Zvala bih ja njega da dođe ovde da se svađe sa mnom. Više bi zaradio. Nego, nemam snagu. Više se para zaradi kao rijaliti igrač, nego bilo koji posao ovde. A vrabac ne sme da šušne muškarcoima, da ga ne uhvate za gušu i da ga podignu kao vrapče, nego je našao da p**i ku**c ženama napolju – bila je bijesna Marija.

Zadrugari prema famoznom ugovoru imaju pravo da privremeno napuste Zadrugu zbog pravnih pitanja i zbog poštovanja sudskih rokova.

Kada tačno Marija izlazi zbog tužbe, ostaje nam da vidimo.