Užarene lopte iznad Čačka izbezumile mještane

Na nebu iznad čačanskih sela Miokovci i Gornja Gorevnica, tokom popodneva odigrala se nevjerovatna scena naočigled mještana koja je sve začudila.

Na nebu iznad čačanskih sela Miokovci i Gornja Gorevnica, tokom popodneva odigrala se nevjerovatna scena naočigled mještana koja je sve začudila. Leteći objekti koji su padali na zemlju nekoliko minuta, ostavila je žitelje ovih mjesta u šoku.

“Za jako vreme njih sedam je palo na zemlju. Užarene lopte poput projektila sletale su jedna za drugom, delovalo je kao da je vojna vežba u toku. Međutim, ono što mi je bilo čudno što kada su padale na zemlju nije se čula nikakva eksplozija, već samo dim. Ovo sam prvi put u životu video i sada nam nije svejedno kada izađemo iz svojih kuća, možda nas neki od njih pogodi”, kazao je za “RINU” Dejan Bralović iz sela Gornja Gorevnica kod Čačka.

Prema riječima žitelja ovog kraja, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica nalazi se obezbeđeni vojni poligon sa kog se povremeno čuju detonacije. Meštani ostaju podeljenog mišljenja. Dok su jedni ubeđeni da se radi o nekoj od teorija zavjera ili da su ostaci nekog aviona, drugi imaju racionalnije objašnjenje, da se radi o kontrolisanom ispitivanju eksplozivnih sredstava na vojnom poligonu.

Video pogledajte OVDJE.