“UKLONJEN JE TUMOR!” MARIJA KULIĆ NAPUŠTA ZADRUGU – Čeka je nova hirurška intervencija van Beograda!

Marija Kulić nedavno je izašla iz rijalitija jer se pogoršalo zdravstveno stanje njenog supruga Siniše Kulića. Ona se nakon toga vratila u “Zadrugu”, gdje je nastavila takmičenje.

Opšte poznato da je Marija Kulić jedna od rijetkih zadrugarki koja ima pravo da napušta Zadrugu zbog zdravstvenog stanja njenog supruga Siniše Kulića. Naime, isto tako Marija je izlazila iz Zadruge radi redovnih pregleda, nakon što je navodno uklonjen tumor.

Numerolog Goca Dragišić u je emisiji komentarisala, kada će Marija navodno ponovo napustiti Zadrugu i da li će imati komplikacija sa zdravljem.

Goca je rekla da Marija ima loše aspekte u tom periodu:

– Ova godina je za Mariju i dalje problematična po pitanju zdravlja. Vrlo moguće da će do kraja meseca ili početkom Aprila napustiti Zadrugu zbog nekih konsulatacija, intervencija ili tome slično. Postoji mogućnost da će otići i van zemlje, a to će najverovatnije biti Turska. Nju očekuje problematičan period u narednim mesecima – govori numerolog i dodaje:

– Marija je izuzetno vredna i sposobna žena i ima “tanku” dušu, da ne pominjem koliko je emotivna i srčana. Upravo svi zdravstveni problemi koji nailaze su zbog toga što sve emotivno prihvata i apsorguje kroz svoje telo. Telo ima svoje granice, a kod nje su te granice i prevaziđene, otud i svi zdravstveni problemi koje ima – završava Goca Dragišić.