UDARAJU NA PRODUKCIJU – SRAMOTA! Zvezdan i Anđela iz kreveta provociraju TV Pink, zahtijevaju pravdu!

Do sada je već uveliko poznato da cijeli Balkan ne prestaje da bruji o jučerašnjem bahatom ponašanju Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i njihovom grubom kršenju pravila Pink produkcije, odnosno rijaliti programa “Zadruga”, usljed čega su diskvalifikovani, uz obavezu da svako od njih isplati po 50.000 eura na ime kazne, kako je detaljnije precizirano u ugovoru koji su prije samog ulaska u pomenuti projekat potpisali.

Međutim, iz svog “zajedničkog” gnijezda, oglasili su se zaljubljeni Zveki i kako fanovi zovu Anđelu “Zveknuta”, te udarili na Pink produkciju, zahtijevajući diskvalifikaciju Maje Marinković.

Slađa Lazić, govorila je kako je Ana Ćurčić vidjela da Anđela Đuričić nije prva započela fizički okršaj dvije ljute rivalke, već da je Maja MArinković ta koja je prva udarila šamar svojoj diskvalifikovanoj cimerki.

Na ovakvu konstataciju, Maja je bila poomalo zatečena, ali se u odgovoru snašla, koliko toliko.

– Ne! Ne, nije istina, ona je mene prva razvukla tamo. Ja sam joj potom udarila šamar, pa me je ona razvukla kod bazena – govorila je Marinkovićeva bijesnim glasom, oblačeći svoj duks, dok se Slađa samo saglasila sa njom u tišini.

Međutim, Zvezdan Slavnić preko svog, kako fanovi govore, zvaničnog Instagram profila, podijelio je snimak i zahtijevao od produkcije hitnu diskvalifikaciju Maje Marinković. Slavnić je stao u odbranu svoje ljube, ne razmišljajući da tako udara na produkcijsku kuću, koja mu je tolerisala i previše. Prilično nesmotreno i nespretno sa njegove strane.

Da li će do ovoga doći, ostaje nam da ispratimo. Jedno je sigurno, Zvezdan i Anđela sada iz svog “zajedničkog” gnijezda mogu da zahtijevaju šta god im je volja.

A kako to njih dvoje uživaju, pogledajte na narednoj fotografiji.

Foto: Instagram/Printscreen/andjela_zvezdan_bungis1