UDAJE SE MILJANA KULIĆ: Ovo su detalji vjenčanja! Bivša zadrugarka spremna za bebu i novi biznis

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga”, ali i van Bijele kuće ne prestaje da šokira javnost.

Pored svih skandala koji je prate, Kulićeva je progovorila o svojoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa je otkrila da planiraju vjenčanje u septembru.

– Bićete obavješteni blagovremeno, ali planiramo u septembru – rekla je Miljana, pa otkrila da li rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smjela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

Između ostalog, Kulićeva je govorila i o planovima za budućnost, pa je naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

– Završila sam sa “Zadrugom” i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbijedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način – rekla je ona.

Podsjetimo, Nišlijka je nedavno optužila svog vjerenika Nenada Macanovića Bebicu da ju je pretukao, a potom je priznala da je bila u alkoholisanom stanju i da je sve slagala.

– Nije istina. Laž je. Napila sam se, posvađali smo se nešto – odgovorila je Kulićeva na pitanje da li je istina da ju je Bebica pretukao.