UDAJE SE I SPREMNA JE ZA BEBU! Pobjednica “Zadruge” potvrdila planove – evo GDJE će SVADBA biti upriličena!

Pobjednica “Zadruge 3” i hrvatska starleta Iva Grgurić, nedavno je sve iznenadila kada je sa svog Instagram profila naprasno uklonila sve zajedničke fotografije sa srpskim biznismenom Nemanjom Petoševićem.

Pričalo se da su stavili tačku na svoju idiličnu vezu, ali ubrzo su uspjeli da demantuju znatiželjnu javnost. Da li su se pomirili ili zapravo nikada nisu ni raskidali nije poznato, ali Iva je sada otvoreno govorila o njihovom odnosu. Istakla je da je spremna da stane na “ludi kamen”, ali i da se ostvari na polju majčinstva.

– Planiramo bebu. Ja sam 1.maja napunila trideset godina, mislim da sada u ovom trenutku mogu dati svoj maksimum svom detetu, da sam ranije rodila ne bi bilo dobro, jer sam se pronalazila. Dete ne treba ni u čemu da bude zakinuto, treba sve da mu se pruži. Naravno, važno je imati kraj sebe pravu osobu, a ja sam je našla – započela je Iva, a potom se osvrnula i na priče o svadbi.

– Planiram i to će biti svadba za pamćenje, ali polako. Sigurno je da će biti u Beogradu i da će biti puno zvanica. Imam želju da napravim veliko venčanje – zaključila je kroz osmijeh Grgurićeva, proslavljena rijaliti učesnica, piše sd.rs.