U jeku SKANDALA, oglasila se sestra Aneli Ahmić, EVO ŠTA JE OTKRILA O ASMINU: Više nije mogla da šuti – STANIJA JE VIDJELA PORUKU I ONDA…

Nakon mnogobrojnih glasina koje već danima drmaju javnost, a tiču se najaktuelnije učesnice Elite, Aneli Ahmić, njenog supruga Asmina i njegove djevojke Stanije Dobrojević, eksluzivno za Pink.rs oglasila se Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić.

Kako gledate na Anelino učešće do sada?

Mislim da se super snašla, odmah se prilagodila, ponaša se baš kao i kod kuće. Zaboravila je potpuno na kamere, ovo sve što priča i kako sjedi, to je potpuno ona, jedino što ima jedan problem, ona ne zna baš dobro da ispriča sve, nego ima manu priča zbrda zdola,to je često tako.Voljela bih da je malo jrečitija, i da malo bolje zna ko kad priča sa Đedovićem ili Mićom nasamo. Nekako se za onim stolom pogubi – poručila je Sita za Pink.rs.

Asmin sve vrijeme demantuje Aneline izjave. Kako komentarišete njegovu izjavu da nisu bili vjenčani?

To je brutalna laž. Za njihovo vjersko vjenčanje postoje svjedoci, moja mama, naš rođak, njegov prijatelj koji mu je bio kum, još jedan zajednički prijatelj. Bilo je sigurno šest ljudi tu. Smatram da to govori jer je to Stanijin uslov, pošto je sve izašlo na videlo, njen uslov je da nipošto ne smije priznati da je bio u braku sa Aneli, da ona ne bi ispala rasturačica brakova – rekla je Sita.

Znači ne vjerujete u Stanijinu izjavu da nije znala da Aneli postoji?

Nipošto, nema šanse da nije znala, jer je njoj Anelina poznanica u samom startu napisala: Gdje su ti žena i dete? Ona je vidjela tu poruku i nakon dan se Asmin javio Aneli i pitao je zašto ona to šalje Staniji – otkriva Sita.

Stanija je sinoć otkrila da je ostavila Asmina. Da li mislite da je to istina ili samo priča za javnost?

Ma kakvi, to nije istina – odgovorila je Sita.

Kako gledate na druženja Aneli i Janjuša?

Aneli je tip koja voli mnogo da priča i voli ljude koji su duhoviti, koji imaju te neke fore koje će nju oraspoložiti. Janjuš je tačno taj tip, ali Aneli nikada neće imati ništa sa njim. On joj dođe kao neka zabava da je oraspoloži – rekla je Sita.

Da li neki muškarac iz Bijele kuće ima šanse kod Aneli?

U ovom momentu mislim da ne, ali šta će vreme donijeti ja stvarno ne znam – poručila je Sita.

Po vašem mišljenju, ko je njen tip muškarca?

Mensur, ali fizički – otkrila je Sita.

(Pink.rs)