TRIK JEDNE MAJKE ZALUDIO INTERNET: Trik Da Vam Kupatilo Uvijek Miriše Na Svježinu

Čiščenje wc šolje je za sve domaćice velika muka, te je svaki savet dobrodošao.

Jedna majka iz Australije na Fejsbuku podelila trik za održavanje čistoće WC-a, ne sluteći da će njen savet postati pravi viralni hit.

Evo šta kaže:

“Napunite plastičnu bocu od pola litre do pola sa omekšivačem, a drugu polovnu vodom. Čvrsto zatvorite poklopac, a zatim na njemu probušite rupe.

Postavite bocu uspravno u vodokotlić. Svaki put kad pustite vodu, omekšivač će pustiti veoma prijatan miris koji se zadržava satima”.

Njen trik podelio je korisnike ove društvene mreže, pa se raspravljalo da li omekšivač može da našteti vodokotliću i da li je pametno stavljati ga tako unutra. Istovremeno, iz jedne profesionalne kompanije za čišćenje na Instagramu napisali su:

“Jednu šoljicu deterdženta ili omekšivača ulijte u vodokotlić. Deterdžent će potonuti na dno kotlića i tamo ostati, a svaki put kad pustite vodu kupatilo će zamirisati”.

Ipak, ni njihov trik nije prošao bez kritika, a čelnica jedne kompanije koja se bavi vodovodnim instalacijama, Rejčel Halet, kaže kako omekšivač svakako može da ošteti vodokotlić.

“Zavisi kakav vodokotlić imate, ali uglavnom su napravljeni tako da podnose samo vodu i ništa drugo se ne bi trebalo sipati u njih jer time možete oštetiti i cevi i odvod”, upozorila je. (domacikolaci.net)