‘Tri mjeseca živjela sam bajku s dečkom s Tindera, a onda me dohvatila njegova trudna cura’

Jason joj je djelovao vrlo povučeno, pričao joj je da nije imao sreće sa ženama i da je usredotočen na svoj posao, ali da je sada spreman upoznati nekoga. Nakon tri mjeseca bajke, odlučili su otići na putovanje…

Madeleine Jaye (22) mislila je da je upoznala muškarca svojih snova u prosincu 2022. nakon što se na popularnoj aplikaciji za spojeve spojila s muškarcem koji se zove Jason i koji je tvrdio da ima 32 godine, samo da bi saznala da sve nije onako kako se čini.

Britanka i Jason otišli su na romantični izlet, nakon čega je doživjela šok jer se par pri povratku suočio s njegovom trudnom djevojkom.

– Nikad prije u životu nisam bila na spoju preko Tindera pa sam se bojala – otkrila je 22-godišnja studentica.

Na prvom spoju našli su se u 15 sati. Nije se namjeravala predugo zadržati, no vrijeme im je proletjelo, kaže, jer su razgovarali o svemu.

– Razgovarali smo o budućnosti. Doslovno smo se složili oko svega, kada želimo djecu, kakvi želimo da nam budu životi, kakvu budućnost želimo i jako smo se dobro poklopili – rekla je Jaye.

Zvučalo je predobro da bi bilo istinito, a to je zato što je bilo, ističe djevojka. Prema njezinim riječima, burna romansa dogodila se tako brzo da nije imala vremena obratiti pažnju na neke alarmantne znakove.

– Bila je to burna romansa. Sve se dogodilo tako brzo. Nisam imala osjećaj da nešto nije u redu – rekla je Jaye.

Jason joj je djelovao vrlo povučeno, pričao joj je da nije imao sreće sa ženama i da je bio usredotočen na svoj posao, ali da je sada spreman pronaći nekoga. Nakon tri mjeseca njihove bajke, Jaye i Jason odlučili su zajedno otići na jednotjedno putovanje u Španjolsku. Sve je užasno završilo kada su stigli u zračnu luku East Midlands gdje su ih dočekali Jasonova trudna i bijesna djevojka i njezina obitelj, donosi NYP.

– Kada smo sletjeli u zračnu luku, jedna djevojka je prišla i rekla da je ona njegova djevojka, i da će roditi za dva tjedna – prisjeća se Jaye.

Prišli su joj i njezini roditelji, gurali su je i vikali na nju.

– Doslovno sam doživjela šok, kao šok cijelog tijela. Nikada nisam osjetila ništa slično. Nisam to očekivala, ni najmanje. Mislila sam da ćemo se vjenčati, da je on tip za mene, i odjednom on ima potpuno drugačiji život iza mojih leđa – priča djevojka.

Trudna djevojka je došla do nje i rekla joj da ona nije prva žena s kojom ju je prevario te da muškarac zapravo ima 37 godina.

Ali to je bio samo vrh sante leda. Lagao je i o svom prezimenu.

Jaye je također saznala da Jason ima još jednog sina za kojeg nikome nije rekao. Jason ju je, nakon svega, pokušao kontaktirati i objasniti da je njegova bivša psihički nestabilna.

– Lagao mi je i rekao da ga je luda bivša koja ima psihičkih problema zarobila s djetetom – rekla je Jaye.

Tada ju je počeo omalovažavati i rekao joj da bi od svih bar ona trebala razumjeti emocionalni stres kroz koji prolazi. Njegova djevojka je slutila da je na odmoru s drugom djevojkom, otkrila je Jaye.

– Osjećala sam se užasno, jer sam se osjećala kao da sam loša osoba iako nisam imala ništa s tim. Nikada ne bih sanjala o izlasku s nekim tko ima obitelj – kaže ona.

Nikada nije htjela biti upletena u bilo što od ovoga i to je jasno dala do znanja i njegovoj djevojci. Jaye priznaje kako ju je cijela ta situacija preplašila i od tada je zauvijek izbrisala aplikaciju.

– Osjećam se kao da sada stvarno nemam povjerenja ni u jednog muškarca – istaknula je.

Jaye je poslala upozorenje svima, rekavši da ako je romansa predobra da bi bila istinita, to obično jest i da vjerujete svom osjećaju.

– Ako je predobro da bi bilo istinito, vjerojatno i jeste. I uvijek vjerujte svom osjećaju – savjetuje.