TARA SIMOV SE JAVNO OBRATILA ANĐELI ĐURIČIĆ: Spomenula Anu, nakon OVOGA ništa NEĆE BITI ISTO

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić privlače veliku pažnju javnosti svojim odnosom, koja iz dana u dan prati svaki njihov korak i isčekuje šta će se slijedeće desiti, a prije neki dan ona je pokušala da pobjegne iz Zadruge, nakon što su raskinuli, ali bezuspješno.

Sve ovo ispratila je bivša zadrugarka Tara Simov, koja je iskoristila situaciju, ne bi li isprozivala svoju bivšu suparnicu, kojoj se direktno obratila putem Instagrama, a zatim spomenula i Anu Ćurčić.

Anđela i ja nismo u istoj ulozi. Ja sam u ulozi majke i žene svom mužu. Nikada nisam radila stvari koje si ti radila. Znam da ti je teško da se pomiriš s tim da si najgora za svih šest sezona, ali šta je tu je. Ana me zna cijeli život i gledala me uvijek kao svoje dijete. Ne možete tebe da gleda isto, jer joj se j**** sa mužem, logično. Samo se ti mila svađaj sa ženom svog dečka, dal si bolja od nje u krevetu, mani mene debelu i trudnu – napisala je Tara 

Tara Simov o Anđeli Đuričić

Podsjetimo, Anđela Đuričić je prošle sezone rijalitija ostala upamćena po vezi sa Matejom Matijevićem, dečkom sa kojim je prije nje u turbulentnoj vezi bila Tara Simov.