TARA SIMOV PRIMLJENA U GAK “NARODNI FRONT”! S bolovima u stomaku hitno hospitalizovana – ovo su detalji!

Tara Simov u drugom je stanju i nosi djevojčicu. Četiri mjeseca je bivša zadrugarka krila od javnosti da je u blagoslovljenom stanju jer je trudnoća bila rizična i sa svojim izabranikom Danilom se borila da beba ostane zdrava. Kada se stanje stabilizovalo, oni su riješili da podijele ove najljepše vijesti sa svojim fanovima na Instagramu.

Međutim, danas je došlo do novih komplikacija i Tara je hitno primnjena u GAK “Narodni front”.

Tarina bliska prijateljica, ekskluzivno za portal Srbija Danas otkrila je da je prethodna noć za Simovu bila teška.

Foto: Instagram printscreen/tarasimov

– Uspaničila se. Osetila je jake bolove u predelu stomaka i odlučila je da ode u bolnicu kako bi je doktori pregledali. Srećom, beba nije u opasnosti, ali ovo je Taru baš uplašilo. Da stvar gude još gora, njoj je danas rođendan i umesto da ga provede sa prijateljima, ona je u bolnici. Ne znam kada će izaći, ali nadam se da će sve biti u redu – rekla je Tarina drugarica za portal Srbija Danas.

Ostaje nam da sačekamo da se Tara oglasi i da nam otkrije šta je prethodilo ovim bolovima i kako se sada osjeća.

Podsjećamo, prije par dana je Tara upitala svoje pratioce da li znaju za neku kliniku u okolini Niša koja ima noćno zbrinjavanja (spavanje i njega), jer joj je pozlilo, a na sljedećem storiju koji je izbacila vidjeli smo da je Tara primljena na Klinku za ginekologiju i akušerstvo (GAK) u Nišu. Tada je Tara primila infuziju, dok joj je dečko i otac njenog djeteta držao za ruku u ovim teškim trenucima. Tara je nedavno otkrila i da se tokom trudnoće bori sa kamenom i pijeskom u bubregu, piše portal srbijadanas.