TAMARA ĐURIĆ ŽESTOKO IZVRIJEĐALA DEJANA DRAGOJEVIĆA ZBOG PROMJENE VJERE! Starleta zapjenila: “Poturica je GORI OD TURČINA”

Nakon što je pobjednik pete sezone rijalitija ”Zadruga” Dejan Dragojević priznao da je prešao u islam i otkrio da je otišao u Meku, oglasila se i Tamara Đurić koja ga je javno popljuvala zbog odluke da promijeni vjeru.

Stoko. Koga boli uvo šta je Ramadan? Poturica je gori od Turčina – napisala je Tamara, pa poslije nekog vremena izbrisala status.

Tamara Đurić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsjetimo, Dejan je i tokom svog boravka u “Zadruzi” radio mnoge stvari koje su svojstvene Islamskoj vjeroispovijesti, te je više puta ponavljao obred poznat kao abdest.

Inače, Dejan Dragojević je priznao da je primio islam prije četiri godine, o čemu je Kurir prvi i pisao. Tim povodom smo sada stupili u kontakt sa ocem Dalile Dragojević, Husom, koji nam je otkrio zašto je svojevremeno lagao i tvrdio da je to čista izmišljotina.

– Zašto sam lagao? Ufff… Pa morao sam. Nek mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za grijeh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu vjeru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u “Zadrugu” da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobijediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobijedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao – priznao je Huso za Kurir, s molbom da ga više ne zovemo, jer više nema šta da priča za medije.

Kurir.rs/Republika